HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για την υγεία της – «Είναι πολύ άρρωστη»

Η έναρξη του 2024 βύθισε τη βρετανική βασιλική οικογένεια σε έναν ανεμοστρόβιλο προκλήσεων, σηματοδοτώντας ένα ταραχώδες πρώτο εξάμηνο του έτους, ειδικότερα για την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο.

Η κύρια πηγή στενοχώριας ήταν τα προβλήματα υγείας, που επηρεάζουν όχι μόνο τον βασιλιά αλλά και άλλα μέλη της οικογένειας.

Ο βασιλιάς Κάρολος, παρά την επανέναρξη των επίσημων καθηκόντων του, υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Αυτό το ανησυχητικό σενάριο αντικατοπτρίζει αυτό της νύφης του, Κέιτ Μίντλετον.

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη δική της διάγνωση καρκίνου στις 22 Μαρτίου σε ένα βίντεο που εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλο τον κόσμο.Αυτή η μετάδοση του BBC κατέστειλε τις ανεξέλεγκτες εικασίες για την παρατεταμένη απουσία της. Προηγουμένως, είχε αναφερθεί ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, αλλά οι λεπτομέρειες ήταν σπάνιες. Η αναγκαιότητα αποκάλυψης της αλήθειας έγινε εμφανής, και παρόλο που η Κέιτ παραμένει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η δημόσια ανησυχία για την υγεία της έχει αυξηθεί στα ύψη.

Αναρρώνει η Κέιτ Μίντλετον;

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ κινήθηκε για να προσφέρει τις γνώσεις της για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον, παραθέτοντας το αίτημα της Δούκισσας του Κέμπριτζ για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

«Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», δήλωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο βίντεό της.

Ωστόσο, η λαίδη Κόλιν στη συνέχεια υποστήριξε ότι η κατάσταση της Μίντλετον είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πίστευε κανείς.

«Η Κάθριν είναι πολύ άρρωστη», είπε.

«Η θεραπεία είναι εξαντλητική. Πρέπει να αφήσει τον εαυτό της στην άκρη για να αναρρώσει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά, που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή».

Κανείς στη Βρετανία δεν γνωρίζει πότε η Κέιτ Μίντλετον θα μπορέσει να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα αναρρώσει ποτέ πλήρως.

Υπήρξε μια σκιά μυστικότητας γύρω από την ασθένεια καθώς η πριγκίπισσα υποβάλλεται σε θεραπεία και επικεντρώνεται στην ανάρρωσή της.

Κέιτ Μίντλετον: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία της – Θα επιστρέψει σύντομα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oprah Winfrey: Η σοβαρή επίπτωση μετά την αποκάλυψη ότι χρησιμοποιεί φάρμακα για να χάσει κιλά

HerNews ka

Ben Affleck- Jennifer Lopez: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως παντρεμένοι

HerNewskl

Έρευνα: Σε ποια μέρη έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουμε μετάλλαξη Omicron

Her News