HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που δεν πήγε στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ με τον Ουίλιαμ & τα παιδιά τους

Η Κέιτ Μίντλετον δεν μπορούσε να πάει στην περιοδεία Eras με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, επειδή φρόντιζε τον Πρίγκιπα Λούις σε μια κατάσταση που δεν είχε σχέση με τη θεραπεία της για τον καρκίνο, σύμφωνα με έναν βασιλικό ειδικό.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας διαγνώστηκε με καρκίνο -το είδος του οποίου δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί- τον Ιανουάριο, έπειτα από μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση της στην κοιλιακή χώρα, περίπου την ίδια στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο και ο βασιλιάς Κάρολος.

Ως αποτέλεσμα, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα πυροδοτώντας πολλές θεωρίες συνωμοσίας πριν από τη συναισθηματική αποκάλυψη της είδησης τον Μάρτιο. Ευτυχώς, φαίνεται να τα πάει καλά και σιγά σιγά επιστρέφει στις δημόσιες υποχρεώσεις, αν και δεν μπορούσε να πάει να δει την Τέιλορ Σουίφτ για άλλους λόγους.«Νομίζω ότι ήταν λογικό στην περίπτωση του Λούις, επειδή νομίζω ότι είναι απρόβλεπτος αυτή τη στιγμή, δεδομένης της ηλικίας του», δήλωσε ο πρώην ανταποκριτής της Royal, Τσαρλς Ρέι, στη The Sun. «Μπορώ να καταλάβω γιατί η Κάθριν δεν πήγε.

«Ακόμα αναρρώνει και νομίζω ότι, σωστά, βηματίζει τον εαυτό της αυτή τη στιγμή. Την είδαμε στο Trooping the Colour, που ήταν φανταστική, φαινόταν απολύτως συγκλονιστική. Χάρηκα που την είδα ξανά», πρόσθεσε για την Κέιτ Μίντλετον.

«Αλλά νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση που αυτοί οι δύο έμειναν μακριά, είμαι σίγουρος ότι ο Λούις δεν έχασε πάρα πολλά».

Η selfie του Eras Tour αποτελεί σημείο καμπής στις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πήγε τον Πρίγκιπα Τζορτζ και την Πριγκίπισσα Σάρλοτ στο Γουέμπλεϊ στα τέλη Ιουνίου για να παρακολουθήσουν την Τέιλορ Σουίφτ στη σκηνή, αλλά κατάφεραν ακόμη και να τραβήξουν μια selfie με την τραγουδίστρια και τον σύντροφό της Τράβις Κέλς.
Τις προηγούμενες δεκαετίες, μια τέτοια χειρονομία θα ήταν αδιανόητη και θα θεωρούνταν ακατάλληλο να κάνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά η φωτογραφία υπογραμμίζει όχι μόνο τον μεταβαλλόμενο σύγχρονο κόσμο, αλλά τη μεταβαλλόμενη φύση της οικογένειας του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Τώρα, δεν συναντάς απλώς τους βασιλιάδες, αλλά βγάζεις selfies μαζί τους, οπότε έχεις αυτό το ρεκόρ», πρόσθεσε ο Ρέι στη Sun.

«Έχετε ανθρώπους σαν μια από τις καλύτερες τραγουδίστριες στον κόσμο, την Τέιλορ Σουίφτ να βγάζει selfie, αυτό είναι μια μεγάλη διάκριση για εκείνη και δείχνει τη φιλία της με τον Ουίλιαμ».

Νεότερα Άρθρα

Caitlyn Jenner: Προκάλεσε «οικογενειακή ένταση» αφού αποκάλυψε ότι δεν μιλά πια με την πρώην της Kris Jenner

HerNews ka

Τα φονικότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα των τελευταίων 25 ετών στην Ευρώπη

HerNews ka

Γαλλία: Σκάνδαλο υιοθετημένων «κλεμμένων παιδιών» – Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη

Her News