HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Στο «φως» λεπτομέρειες για τη χημειοθεραπεία της – Θα εμφανιστεί στο Γουίμπλεντον;

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον , που αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία μετά από διάγνωση καρκίνου, βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του κοινού σχετικά με την υγεία της και την πιθανή εμφάνισή της στο Γουίμπλεντον.

Καθώς πλησιάζει ο τελικός των ανδρών, υπάρχουν ευρέως διαδεδομένες εικασίες και ελπίδες ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί να επιστρέψει στο Royal Box στο Center Court την επόμενη Κυριακή για να παρουσιάσει το νικητήριο τρόπαιο.

Μια πηγή αποκάλυψε ότι η δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στο Γουίμπλεντον εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το χρονοδιάγραμμα των χημειοθεραπειών της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφρασε την έντονη επιθυμία να παρευρεθεί στην αριστοκρατική εκδήλωση του τένις, αλλά η ικανότητά της να το κάνει θα εξαρτηθεί από την υγεία της εκείνη την ημέρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wimbledon (@wimbledon)

Ένας στενός φίλος της Κέιτ και του Ουίλιαμ είπε στο Daily Beast: «Δεν είναι μυστικό ότι θα ήθελε πολύ να είναι εκεί, αλλά όταν κάνεις χημειοθεραπεία, όπως είπε η ίδια, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Πολλά εξαρτώνται από το χρονοδιάγραμμα των θεραπειών της. Τα κατάφερε στο Trooping the Color, οπότε αν μπορέσει να εμφανιστεί το Γουίμπλεντον, θα το κάνει».

Η Ντέμπι Τζέβανς, η πρόεδρος του Γουίμπλεντον, εξέφρασε αισιοδοξία για την πιθανή συμμετοχή της Κέιτ Μίντλετον.

Μιλώντας στην The Telegraph, είπε: «Ελπίζουμε ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορέσει να παρουσιάσει τα τρόπαια ως προστάτης του συλλόγου, αλλά η υγεία και η ανάρρωσή της είναι η προτεραιότητα. Το μόνο που έχουμε πει είναι ότι θα συνεργαστούμε μαζί της και θα της δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία».

Οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον, βρέθηκαν στο Γουίμπλεντον την Πέμπτη, πυροδοτώντας περαιτέρω εικασίες για την εμφάνισή της. 

Η προσωπική δήλωση της Κέιτ για την υγεία της

Σε μια δήλωση τον περασμένο μήνα, η πριγκίπισσα Κέιτ περιέγραψε ειλικρινά τα συναισθήματά της και την κατάσταση της υγείας της. Αναγνώρισε το απρόβλεπτο της χημειοθεραπείας της, λέγοντας: «Όπως γνωρίζει όποιος περνάει από χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες.

Η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς ακόμη μήνες. Ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά εξίσου γνωρίζοντας ότι δεν έχω βγει από το δάσος ακόμα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όσκαρ Πιστόριους: Εξετάζεται η αποφυλάκιση του Παραολυμπιονίκη που δολοφόνησε τη σύντροφο του

HerNews ka

Victoria Beckham: Αναγκάστηκε να φύγει εσπευσμένα από εστιατόριο με την κόρη της – Ξέσπασε αιματηρός καυγάς για τον Lionel Messi (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Μπόρις Τζόνσον: Βάπτισε με ελληνικό όνομα την νεογέννητη κόρη του

Her News