HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι του Κένσινγκτον ξεκαθαρίζει την αλήθεια για τη θεραπεία της

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε πριν μήνες ότι πάσχει από καρκίνο και έκτοτε έμεινε μακριά από την επίσημη ατζέντα του Παλατιού του Κένσινγκτον. Ελάχιστα νέα έχουν αποκαλυφθεί από τη βρετανική βασιλική οικογένεια για την πριγκίπισσα της Ουαλίας , επομένως οι περισσότερες πληροφορίες προέκυψαν από διαρροές ή φήμες, μία από τις οποίες έχει πλέον διευκρινιστεί.

Τις τελευταίες ημέρες, οι αναφορές είχαν αρχίσει να αυξάνονται ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε ταξιδέψει στο Χιούστον (Ηνωμένες Πολιτείες) για να συνεχίσει τη θεραπεία της εκεί και να εξερευνήσει άλλους τρόπους για να βελτιώσει την υγεία της. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Lecturas, το Παλάτι του Κένσινγκτον διέψευσε αυτά τα γεγονότα, οπότε όλα δείχνουν ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ βρίσκεται ακόμα στο Λονδίνο.Έλλειψη ειδήσεων για την Κέιτ Μίντλετον από το Παλάτι του Κένσινγκτον

Παρόλα αυτά, όλα τα άλλα σχετικά με την Κέιτ Μίντλετον είναι ένα μυστήριο και δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα ούτε ο τύπος καρκίνου που πάσχει, ούτε ποια ήταν η εξέλιξή του ή πότε αναμένεται να συνεχίσει τα καθήκοντά της. Γι’ αυτό έχουν προκύψει φήμες και εικασίες που, ούτως ή άλλως, έχουν διαψευστεί από το περιβάλλον της πριγκίπισσας.

Το υποτιθέμενο ταξίδι της στο Χιούστον, για παράδειγμα, ανακοινώθηκε από χρήστη του TikTok, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, είχε δει την Κέιτ Μίντλετον στην πόλη των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα σε μια εξειδικευμένη κλινική. Αυτό οδήγησε σταδιακά στην εμφάνιση περισσότερων χρηστών που ισχυρίστηκαν ότι την είχαν δει.Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει εμφανιστεί επίσημα τους τελευταίους μήνες και αρχικά ειπώθηκε ότι είχε υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά και μετά, μετά την αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε, η ίδια είχε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια για την υγεία της σε ένα βίντεο στο οποίο είπε στον κόσμο ότι πάσχει από καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: «Ίσως και να μην επιστρέψει ποτέ στα βασιλικά της καθήκοντα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ισραήλ: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το εμπόριο γούνας

Her News

Chris Evans: O πιο σέξι άνδρας για το 2022 είναι έτοιμος να κάνει οικογένεια

Her News

Τομ Χανκς: Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Her News