HerNews.gr
Social News

Κέιτι Πέρι – Ορλάντο Μπλουμ: Διακοπές στην Πελοπόννησο

Η Κέιτι Πέρι και ο αρραβωνιαστικός της Ορλάντο Μπλουμ, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πελοπόνησσο. Το ζευγάρι μοιράζεται φωτογραφίες απο τις όμορφες στιγμές στη χώρα μας, στα social media.

To όμοεφο ζευγάρι ταξιδεύει στην Ευρώπη. Πρώτα επισκέφθηκαν τη Βενετία, όπου οι παπαράτσι τους απαθανάτισε να περπατούν στην πόλη, αλλά και να κάνουν βόλτες με γόνδολες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Μαζί τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, διακοπές κάνουν και η 10 μηνών κόρη τους Ντέιζι Νταβ αλλά και ο 10χρονος γιος που του Ορλάντο Μπλουμ με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ.

Η 37χρονη Κέιτι Πέρι, απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις ομορφιές της Ελλάδας μας, και όπως βλέπουμε απο τις φωτογραφίες, έκανε βόλτα την παραλία έχοντας αγκαλιά την κόρη της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια φαίνεται να φορά ένα μοβ ολόσωμο μαγιό. Οι αναρτήσεις του ζευγαριού κάνουν το γύρο του κόσμου!

Ο 44χρονος Μπλουμ, φαίνεται ανέμελος και σε χαλαρή διάθεση, απολαμβάνοντας τις διακοπές του. Εχθες, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία όπου τρώει το πρωινό του, με φόντο τους ελαιώνες στην Πελοπόνησσο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

 

Νεότερα Άρθρα

Γενιά Gen Z: Χαρακτηριστικά, επιρροές και προοπτικές – Εσύ τι ξέρεις για την γενιά του σήμερα;

georgegsp

Παύλος Μαρινάκης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας – Η φωτογραφία του γιού του στο μαιευτήριο

HerNews ka

Ευρυδίκη: «Δεν διατηρώ σχέσεις με τον Δημήτρη Κοργιαλά…»

Her News b