HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κέβιν Σπέισι: Ξεσπά σε κλάματα στην πρώτη του συνέντευξη – «Άπλωνα πολύ τα χέρια μου»

Ο Κέβιν Σπέισι αποκάλυψε στον Πιρς Μόργκαν ότι έπρεπε να πουλήσει το σπίτι του στη Βαλτιμόρη επειδή «δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς» που έχουν συσσωρευτεί.

Σε μια μακρά και εκ βαθέων συνέντευξη στο “Piers Morgan Uncensored”, ο ηθοποιός εξήγησε ότι οι πολλοί νομικοί λογαριασμοί για τις ποινικές κατηγορίες που έχει συγκεντρώσει σε κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση τον έχουν “βαρύνει” οικονομικά.

«Το σπίτι μου πωλείται σε δημοπρασία», είπε ο Σπέισι ξεσπώντας σε κλάματα την Τρίτη. «Έτσι πρέπει να επιστρέψω στη Βαλτιμόρη και να βάλω όλα μου τα πράγματα στην αποθήκευση. Δεν είμαι σίγουρος πού θα ζήσω τώρα. Είμαι στη Βαλτιμόρη από τότε που ξεκινήσαμε να γυρίζουμε το House of Cards».

Ο Πιρς Μόργκαν ρώτησε γιατί κατέσχεσαν το σπίτι του, στον οποίο ο Κέβιν Σπέισι απάντησε: «Επειδή δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς που χρωστάω». Χρησιμοποίησε επίσης τη συνέντευξη για να παραδεχτεί ότι «άπλωνε πολύ τα χέρια του» και «άγγιζε κάποιον σεξουαλικά» χωρίς τη συγκατάθεσή του. 

Ο Κέβιν Σπέισι αποκάλυψε περαιτέρω όταν ρωτήθηκε αν αντιμετώπιζε χρεοκοπία ότι θα πλησίαζε, αλλά κατάφερε να το «αποφύγει» μερικές φορές. Ο Μόργκαν στη συνέχεια ρώτησε πόσα χρήματα είχε τώρα ο Σπέισι και εκείνος απάντησε «τίποτα».

«Έχετε κάποια αίσθηση νομικών λογαριασμών. Χρωστάω ακόμη πολλούς νομικούς λογαριασμούς που δεν μπόρεσα να πληρώσω», είπε, σημειώνοντας ότι έχει «πολλά εκατομμύρια» χρέη από την καταπολέμηση των συνεχών χρεώσεων του.

Αυτές οι πολλές νομικές μάχες ξεκίνησαν το 2017 όταν ο Άντονι Ραπ είπε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον Σπέισι σε ηλικία 14 ετών, αν και ο Σπέισι αργότερα κρίθηκε ότι δεν ευθύνεται. Από τότε, περισσότεροι από 50 κατήγοροι έχουν εμφανιστεί για τον ηθοποιό του «House of Cards» σε διάφορους βαθμούς.

Μάλιστα σε ερώτηση σχετικά με το αν η συμπεριφορά του ήταν εγκληματική, ο ηθοποιός υπογράμμισε ότι «ήταν ευγενικός με τους ανθρώπους. Θες να δεις αν είσαι ευγενικός, θες να δεις αν θα ανταποκριθούν θετικά».

Κέβιν Σπέισι: Η πρώτη ταινία μετά την αθώωσή του έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γρηγόρης Αρναούτογλου στο φινάλε του “The 2Night Show”: «Τελευταία εκπομπή. Μην το ψάχνετε θέλουμε όλοι να φύγουμε»

HerNews ka

Δημήτρης Κόκοτας: Βγήκε από τη ΜΕΘ – «Περιμένουμε τα καλύτερα»

HerNews ka

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: “Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ”

HerNewskl