HerNews.gr
Social News

Khloe Kardashian: «Είσαι η καλύτερή μου φίλη» της γράφει ο πρώην σύντροφός της

Ο Tristan Thompson γιορτάζει την «καλύτερή του φίλη» Khloe Kardashian.

O πρώην σύντροφός και πατέρας των παιδιών της, έγραψε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην Khloe Kardashian καθώς γιόρταζε τα 40ά της γενέθλια την Πέμπτη.

Δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφίες στα Stories του στο Instagram, ο Thompson έγραψε: «Χρόνια πολλά Khloe!!» και «Είσαι η καλύτερή μου φίλη».

Στιγμιότυπο οθόνης Tristan Thompson IG«Είσαι η καλύτερη μαμά», έγραψε στην ακόλουθη ανάρτηση που δείχνει την Kardashian να ποζάρει με την κόρη τους, True, 6 ετών.

Ο Tristan Thompson, ο οποίος έχει επίσης τον γιο του 1 έτους Tatum με την Khloe, έκλεισε με μια φωτογραφία της σταρ  και του μικρότερου αδερφού του, Amari, αποκαλώντας την «το πιο απίστευτο άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ».

Αλλά δεν ήταν οι μόνοι που ευχήθηκαν στην Khloe χρόνια πολλά.

Η Khloe Kardashian και η Amari Thompson.Αφού πρόσφατα συμμετείχε σε μια έντονη συζήτηση με την Khloe στο τελευταίο επεισόδιο «Kardashians», η Kim ευχήθηκε στην αδερφή της χρόνια πολλά με ένα γλυκό μήνυμα στο διαδίκτυο.

«Νιώθω ότι περίμενες χρόνια να τελειώσεις επιτέλους με τα 30 σου και τώρα ήρθε η ώρα», έγραψε μεταξύ άλλων.

«Ξέρω ότι αυτή θα είναι η καλύτερη δεκαετία της ζωής σου γεμάτη με τόση αγάπη και ευτυχία! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα το ζήσεις αυτό γιατί ξέρω πόσο καλό είναι και κανείς δεν το αξίζει περισσότερο από εσένα!».Selfie της Khloe Kardashian«Τι τρελή ζωή ζούμε! Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς εσένα δίπλα μου! Ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη φίλη και αδερφή που ένα κορίτσι θα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί. Χρόνια πολλά», έγραψε η Kim Kardashian.

Η μαμά της Khloe, Kris Jenner, έγραψε επίσης ένα μακροσκελές μήνυμα προς τιμήν της κόρης της στο Instagram.

«Είσαι ένας από τους πιο υπέροχους έρωτες της ζωής μου και λατρεύω κάθε ένδοξη ανάμνηση που έχουμε δημιουργήσει. Είσαι η πιο εκπληκτική κόρη και υπήρξες το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή, αλλά το να σε βλέπω ως μαμά ήταν τόσο αξιοσημείωτο για μένα», έγραψε η Jenner μαζί με ένα σύνολο φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε όλη τη ζωή της Khloé.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

«Είσαι ένα τόσο χαρούμενο, αστείο κομμάτι της ζωής και όταν είμαι μαζί σου, πάντα με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστή και τόσο χαρούμενη που είμαι κοντά σου», συνέχισε.

«Λατρεύω τη δύναμή σου και την ευαισθησία σου, την ευαλωτότητά σου και την υποστήριξή σου. Χρόνια πολλά όμορφη κοπέλα μου και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Σε αγαπώ πέρα ​​από κάθε μέτρο, περισσότερο από ό,τι μπορώ να εξηγήσω ποτέ με λόγια, και θα είσαι πάντα το κουνελάκι μου, μαμά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Τράβηξαν και πάλι χωριστούς δρόμους – Δεν μένουν πια μαζί

HerNews ka

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έβγαλα έρπη μέχρι να ανακοινώσω την απόφασή μου στην Ελεονώρα Μελέτη

Her News b

Καίτη Γαρμπή: Η τούρτα- υπεραπαραγωγή για τα γενέθλια της

Her News b