HerNews.gr
Social News

Khloé Kardashian: Η επιχειρηματική κίνηση της 6χρονης κόρης της που προκάλεσε «θύελλα αντιδράσεων»

Η Khloé Kardashian επικρίθηκε από τους θαυμαστές επειδή επέτρεψε στην 6χρονη κόρη της, True, να γίνει «το νέο πρόσωπο» της μάρκας Zip N’ Bear.

Η σταρ των «Kardashians» και το κοριτσάκι της μοιράστηκαν την ανακοίνωση στο κοινό με μια ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα.

«Γεια παιδιά, έχω μια ανακοίνωση», ξεκίνησε η True στο κλιπ ενώ περιτριγυριζόταν από λούτρινα αρκουδάκια. «Είμαι το πρόσωπο του Zip N’ Bear!».Khloé Kardashian and True Thompson.

Αληθινός Thompson και μια λούτρινη αρκούδα.Η 39χρονη Kardashian πρόσθεσε: «Η True είναι τόσο ενθουσιασμένη που είναι το νέο πρόσωπο της Zip N’ Bear. Λατρεύει αυτές τις πιτζάμες και είναι πιο ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι η Little Zippy, με την οποία μπορείς να παίξεις και να αγκαλιάσεις, έχει ασορτί πιτζάμες».

Η True είπε τότε στους θεατές ότι μπορούν «να αγοράσουν την αρκούδα και μπορείτε να φορέσετε ασορτί πιτζάμες».

Ενώ η Kardashian και η True ήταν ενθουσιασμένες με τον νέο της ρόλο, αρκετοί θαυμαστές εξέφρασαν την περιφρόνησή τους για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του παιδιού.

«Τι φάση; Είναι παιδί δεν θα έπρεπε να δουλεύει», σχολίασε ένας χρήστης.

«Γιατί δεν της διδάσκετε να βοηθάει άλλους και να δωρίζετε τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς;» ρώτησε ένας άλλος.Αληθινός Thompson και μια λούτρινη αρκούδα.«Μμμ όχι. Δεν μπορείτε να βγάλετε τα εκατομμύρια δολάρια σας κάπου αλλού;». σχολίασε ένα τέταρτο πρόσωπο.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της, Tristan Thompson γιόρτασε επίσης την ανακοίνωση του κοριτσιού του στα social media.

Η Khloé Kardashian και τα παιδιά της, True και Tatum.Η True δεν είναι το μόνο παιδί Kardashian που ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στη show biz.

Η ξαδέρφη της North West, η μεγαλύτερη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στις υποκριτικές της ικανότητες το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης, όταν πρωταγωνίστησε ως η νεαρή Σίμπα στην παραγωγή «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» στο Hollywood Bowl.

Η 10χρονη North έχει επίσης εμφανιστεί στο τελευταίο άλμπουμ του μπαμπά της , “Vultures 2”.

Khloé Kardashian: Ζήτησε τεστ πατρότητας από τον Tristan Thompson

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζόζεφιν: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

2022 ευχές από την ομάδα του Hernews – H νέα χρονιά φέρνει καλές ειδήσεις και μεγάλα δώρα απο εμάς!

Her News

Madonna: Επιστρέφει δυναμικά μετά την περιπέτεια της υγείας της με νέο βίντεο που χορεύει

HerNews ka