HerNews.gr
Social News

Kim Cattrall: Η ηθοποιός του Sex and the City ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Η Kim Cattrall, η αλλιώς η αγαπημένη Samantha από το «Sex and the City», είναι “εκστασιασμένη” με το πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα με τον σύντροφό της Russell Thomas.

Η ηθοποιός πέρασε τρεις ημέρες στην Αθήνα, εκτιμώντας πλήρως τη φυσική ομορφιά της χώρας μας, τη ζεστασιά του ελληνικού λαού και φυσικά την απολαυστική ελληνική κουζίνα.

«Υπέροχη πρώτη επίσκεψη στην Ελλάδα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα «Ευχαριστώ» γραμμένο στα ελληνικά, καθώς και το τραγούδι «Someday Someway» του διεθνούς φήμης Έλληνα καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall)

Η 67χρονη ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα ως καλεσμένη στο τριήμερο grand opening party πολυτελούς resort στη Γλυφάδα και εντυπωσίασε τους πάντες

Η Kim Cattrall μαζί με την Kylie Minogue μαγνήτισαν τους καλεσμένους με τη λάμψη, την εξωστρεφή προσωπικότητά τους και την απεριόριστη ενέργειά τους.Kim Cattrall ΕλλάδαΕπισκέφτηκε επίσης την Ακρόπολη και απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και τις βόλτες με τον σύντροφό της.

Όπως και ο αγαπημένος μας χαρακτήρας Samantha Jones στο Sex and the City, η Kim Cattrall δεν έχει πρόβλημα να βγαίνει με νεότερους άνδρες. Ο Russell Thomas είναι 14 χρόνια νεότερος της.Kim Cattrall Ελλάδα

Cattrall AthensΣύμφωνα με το People , ο Thomas εργαζόταν ως μηχανικός ήχου για το BBC το 2016 όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους. «Αρέσαμε ο ένας στον άλλον, κρατήσαμε επαφή και μετά πήγε στο Βανκούβερ», είπε η Cattrall στο περιοδικό.

«Ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους του, γιατί δεν γνωριζόμασταν πραγματικά, εκτός από το να είχαμε μερικά γεύματα μαζί. Αλλά ήρθε και τα πήγαμε τέλεια και από τότε είμαστε μαζί!».

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές μέχρι σήμερα: με τον Larry Davis (1977-79), τον Andre J. Lyson (1982-89) και τον Mark Levinson (1998-2004).

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Άφησε την 12χρονη κόρη του να του κάνει το… μακιγιάζ

HerNews ka

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μετά την νίκη ήρθε η τόπλες φωτογραφία

Her News b

Ιωάννα Τούνη: “Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω”

HerNewskl