HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Κλειδώθηκε στο μπάνιο για να «ξεφύγει» από τα παιδιά της

Η Kim Kardashian είναι μια από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο. Αλλά κάτω από τη λάμψη και τη γοητεία, η επιχειρηματίας και σταρ του “The Kardashians” του Hulu φοράει πολλές “μάσκες” και παλεύει με τις δυσκολίες ως μητέρα με τις οποίες πολλές γυναίκες μπορούν να σχετιστούν.

Από τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της Kanye West το 2022, η Kardashian είναι ανύπαντρη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του ζευγαριού: North , Saint , Chicago και Psalm.

Η Kim Kardashian έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για το πώς αντιμετωπίζει την πίεση.

Στο νεότερο επεισόδιο του “The Kardashians”, η Kim αποκάλυψε ότι πρόσφατα χρειάστηκε να κρυφτεί σε ένα μπάνιο στο σπίτι της για να ξεφύγει από τα παιδιά της, τα οποία ούρλιαζαν και “χτυπούσαν την πόρτα” καθώς προσπαθούσε να δώσει μια συνέντευξη στο Zoom.

«Δεν μπορώ να ζήσω έτσι», παραδέχτηκε η Kim Kardashian σε μια ωμή και ειλικρινή στιγμή. «Η υπομονή μου τελείωσε και αυτή ήταν η υπερδύναμή μου, ήρεμη και υπομονετική».

Η Kim παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να έμοιαζε περισσότερο με την αδερφή της Khloe , η οποία πιστεύει ότι είναι πιο «αυστηρή» ως γονιός με τα παιδιά της, True και Tatum.

«Δεν ξέρω γιατί δυσκολεύομαι να πω απλώς “το όχι είναι όχι”», είπε η Kim. «Νομίζω ότι επίσης δεν θέλω να ασχοληθώ με την γκρίνια και τα δάκρυα που δεν παίρνουν το δρόμο τους».

Ωστόσο, η Kim αποκάλυψε επίσης το ένα κόλπο που χρησιμοποιεί για να ηρεμήσει από τα τέσσερα παιδιά της, όταν το άγχος είναι πολύ μεγάλο αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι η 43χρονη χρειάζεται περισσότερη βοήθεια για να διαχειριστεί όλο το χάος στο σπίτι.

«Πάντα λέω, “Εντάξει παιδιά, θέλετε να κόψω τον εαυτό μου στη μέση ή στα τέσσερα και ένα μέρος θα πάει μαζί σας, ένα μέρος θα πάει μαζί σας”», εξήγησε. «Και με κοιτάζουν σαν, “Όχι, μην το κάνεις ποτέ αυτό!”».

«Και λέω, “Λοιπόν, αυτή είναι η μόνη επιλογή, αν με θέλετε όλοι την ίδια ακριβώς στιγμή, πρέπει να χαλαρώσετε”», λέει η Kim. 

Kim Kardashian: Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του Kanye West ντυμένη σαν την Bianca Censori

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θρήνος για την Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή στα 57 του ο σύντροφός της – «Ήταν ο άνδρας της ζωής της»

Her News b

Μαχσά Αμινί: «Καζάνι που βράζει» το Ιράν, βάφονται με αίμα οι διαδηλώσεις – «Έπεσε μαύρο» στα social media

Her News b

Σκάρλετ Γιόχανσον: Γιατί απέχει από τις Χρυσές Σφαίρες;

Her News b