HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Προσπαθεί να αντιγράψει την Bianca Censori;

Την Κυριακή, η Kim Kardashian μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram , επιδεικνύοντας ένα ρούχο εμπνευσμένο από το στυλ της Bianca Censori, το οποίο αποτελούνταν από ένα μπεζ και καφέ γούνινο κορμάκι και με ένα καλσόν στην ίδια απόχρωση.

Επίσης παρουσίαζε κοντινά πλάνα της στέκεται μέσα σε έναν εκθεσιακό χώρο δίπλα σε ένα ράφι με βασικά καφέ shapewear Skims.

Η Kim Kardashian φορώντας γούνινο κορμάκι και καλσόν

Η Kim Kardashian φορώντας γούνινο κορμάκι και καλσόνΗ σταρ του ριάλιτι ενίσχυσε το look με ένα μοναδικό ζευγάρι μυτερές γόβες και ένα βραχιόλι με μανσέτα και είχε τα πλατινέ ξανθά μαλλιά της κάτω και ίσια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές μπερδεύτηκαν λίγο από το σύνολο και πήγαν στην ενότητα σχολίων της Kardashian για να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

«Είσαι πανέμορφη, αλλά αυτή η στολή είναι αποκρουστική», είπε ένας θαυμαστής στον σταρ των «Kardashians», ενώ ένας άλλος έγραψε ότι η εμφάνιση ήταν εμπνευσμένη από έναν διάσημο χαρακτήρα της Disney. «Τι στο Bambi συμβαίνει εδώ;».

Η Kim Kardashian φορώντας γούνινο κορμάκι και καλσόν«Αν αυτή ήταν η μόνη μου επιλογή για ένα ρούχο, θα έμενα μέσα», έγραψε επίσης ένας άλλος ακόλουθος της Kim Kardashian.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τις συγκρίσεις με την Bianca Censori. Η σημερινή σύζυγος του πρώην της Kardashian, Kanye West, βγαίνει συχνά με κορμάκια και κολάν και πρόσφατα φόρεσε ένα ουδέτερο ολόσωμο δικό της.

«Προσπαθεί να μοιάσει ξανά με τη γυναίκα του Kayne», επεσήμανε κάποιος.

Φυσικά, η επιχειρηματίας και σταρ του ριάλιτι δεν είναι ξένη στα τρολ του Διαδικτύου που έρχονται για τις επιλογές μόδας και ομορφιάς της.

Bianca Censori: Έκανε μια από τις πιο προκλητικές εμφανίσεις της (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Christina Aguilera: Έκανε νύχια με “θέμα” τον…. γυναικείο κόλπο

HerNews ka

ΜΕΛΙSSES: Μοίρασαν μουσική & χαμόγελα στο Ίδρυμα «Η Θεοτόκος»

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Απέκτησε το πρώτο της παιδί μέσω παρένθετης

Her News