HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: «Ζωντανεύει» και πάλι την Marilyn Monroe σε μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές της

Η Kim Kardashian επέστρεψε στη νοοτροπία της Marilyn Monroe για μια νέα φωτογράφιση που δημοσιεύτηκε στο Instagram της την Τετάρτη.

Ενώ η σταρ του ριάλιτι δεν διευκρίνισε εάν οι κυρίως ασπρόμαυρες φωτογραφίες αφορούσαν συγκεκριμένο περιοδικό ή συνεργασία, φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαγιό με λεοπάρ print διοχετεύοντας το θρυλικό icon.

Με ασορτί μάσκα ματιών από την εμβληματική δερμάτινη μάρκα Zana Bayne, η Kim Kardashian έδειξε τις διάσημες καμπύλες της στον φακό.

Τα μαλλιά της σχεδιάστηκαν από τον Chris Appleton σε ένα τέλεια ανεπτυγμένο κοντό bob που θύμιζε της Monroe, και η Kardashian πήγε το look ακόμα πιο μακριά με λεπτά φρύδια, χάρη στην makeup artist Kali Kennedy.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ένα δημοφιλές σχόλιο δήλωσε ότι το concept έδινε «μια ατμόσφαιρα της εποχής των τίγρεων της Marilyn Monroe της δεκαετίας του 1960», αναφερόμενος σε μια φωτογράφιση που έκανε η αείμνηστη ηθοποιός ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας «The Prince and the Showgirl» του 1957 με έναν λούτρινο τίγρη.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Kim μπορεί να διοχετεύει τη Marilyn. Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει το φόρεμά της στο Met Gala του 2022 που βγήκε από τη ντουλάπα της σταρ;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Αντάλλαξε το αμφιλεγόμενο λουκ στο κόκκινο χαλί – το οποίο συνδύασε με ένα λευκό γούνινο σακάκι και ξανθά πλατινέ μαλλιά –  με ένα αντίγραφο κατά την είσοδό της στην εκδήλωση, αλλά αργότερα μετατράπηκε σε μια δεύτερη εμβληματική εμφάνιση της post-ball της Monroe.

Μήνες μετά το Met, επέστρεψε στη «λειτουργία Marilyn» για μια καμπάνια Dolce & Gabbana.

Kim Kardashian: Προσπαθεί να αντιγράψει την Bianca Censori;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στο νοσοκομείο

HerNewskl

Έλενα Χριστοπούλου: Ποζάρει topless και στέλνει το δικό της μήνυμα αυτοπεποίθησης

HerNews ka

Μιχάλης Αεράκης – «Σασμός»: «Ο Νίκος Κούρκουλος ήταν σαν πατέρας μου»

Her News b