HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κλέλια Ανδριολάτου: Η αποκάλυψή της για το τέλος του «Maestro»

Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης βρέθηκε η Κλέλια Ανδριολάτου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Maestro».

Την Πέμπτη στις 22:40 θα προβληθεί από το MEGA το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της Β’ σεζόν της σειράς «Maestro». Mε την Κλέλια Ανδριολάτου να παραδέχεται για τον επίλογο που μπαίνει για φέτος «κλαίμε πολλές μέρες».

Και πρόσθεσε: «Χθες κάναμε το πάρτι που γίνεται όταν τελειώνει μια δουλειά, ήταν από τις πιο όμορφες μέρες στην ζωή μου. Ήμασταν όλοι η ομάδα μαζί στο σπίτι του Χριστόφορου και περάσαμε πολύ ωραία».Για την σειρά και την μεγάλη απήχηση που είχε στο κοινό και για την ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία που σημείωσε στην δεύτερη σεζόν  ανέφερε: «Έπαιξε ρόλο ότι ο κόσμος το είδε όλο μαζί και συνδέθηκε πιο γρήγορα με το υλικό. Στην πρώτη σεζόν συστηθήκαμε και στη δεύτερη αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα της πρώτης. Έχουμε συνδεθεί κι εμείς και το κοινό με τους χαρακτήρες».

Μάλιστα μιλώντας στην Ελένη αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου: «Το φινάλε δεν το έχουμε γυρίσει ακόμα, θα το γυρίσουμε τον Αύγουστο. Μένουν ακόμη δύο γυρίσματα».

Ειδικά για τον ρόλο της ως ”Κλέλια” στην δεύτερο κύκλο σχολίασε: «Ο Χριστόφορος αγγίζει ένα πολύ σημαντικό θέμα σε αυτή την σεζόν που έχει να κάνει με την χειριστικότητα. Θεωρώ ότι η ”Κλέλια” μείνει σε αυτή τη σχέση, γιατί έχει μεγάλο κενό από τους γονείς και δεν έχει βρει την ασφάλεια στο οικογενειακό της περιβάλλον. Μένει σε αυτή την κατάσταση, γιατί είναι αδύναμη».

Eνώ για το φινάλε του «Maestro» αποκάλυψε η Κλέλια Ανδριολάτου: «Κάποιοι πονεμένοι της σειράς θα βρουν τον δρόμο προς την ευτυχία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λίτσα Πατέρα: Νόσησε με κορονοϊό – Όλα όσα είπε

Her News b

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Google μου προσθέτει 15 χρόνια, ετοιμάζω μήνυση»

Her News

Γιώργος Καράβας: “Τα παιδιά μου είναι αυστηροί κριτές και κριτές τους οποίους ακούω”

HerNewskl