HerNews.gr
Ελλάδα

Κλόντια Σίφερ: Στην Αντίπαρο για διακοπές το σούπερ μόντελ

Η Κλόντια Σίφερ η οποία αποφάσισε να επισκεφτεί τη χώρα μας για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι και συγκεκριμένα την Αντίπαρο. Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο μετά την επίσκεψή του στις Σπέτσες στα μέσα Ιουνίου, ήρθε και πάλι στη χώρα μας για διακοπές, επιλέγοντας αυτή τη φορά την Αντίπαρο.

Η Κλόντια Σίφερ, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα για ακόμα ένα καλοκαίρι κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα στα social media.

Την επίσκεψη του γερμανικής καταγωγής μοντέλου «πρόδωσε» η ιδιοκτήτρια μιας boutique, η οποία βρίσκεται στο πιο κεντρικό δρόμο του νησιού, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, καθώς πόζαρε σε φωτογραφία μαζί με την Κλόντια Σίφερ.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagra, έγραψε: «Ουάου! Η Κλόντια Σίφερ είναι εδώ!».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορωνοϊός: Πάνω από 200 οι νεκροί μέσα σ’ ένα μήνα

HerNews ka

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα τρυφερά μηνύματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν μέχρι και λίγες ώρες πριν τη δολοφονία

HerNews ka

Πάτρα: «Δεν θα ξαναδείς την Τζωρτζίνα», έγραφε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη

georgegsp