HerNews.gr
Ελλάδα

Κολωνός: Συνελήφθη και ο πατέρας της 12χρονης για κατοχή ναρκωτικών

Ο Δήμο Βερύκιος έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις στο «Ηappy Day» για την υπόθεση στον Κολωνό λέγοντας ότι ο πατέρας της ανήλικης  συνελήφθη χθες το βράδυ  για κατοχή ναρκωτικών.

Αυτά που είπε ο Δήμος Βερύκιος: «Μέσα στη νύχτα συνελήφθη ο πατέρας. Όχι για εμπλοκή του στην υπόθεση μαστροπείας, αλλά για κατοχή ναρκωτικών. Το ακούτε πρώτη φορά»

«Επίσης, έχουν ταυτοποιηθεί 5 άτομα όπου αναμένονται εντάλματα σύλληψης εντός της ημέρας. Ήρθαν σε επαφή με την ανήλικη. Η ταυτοποίηση είναι μία υπόθεση δύσκολη και επώδυνη διαδικασία διότι πρέπει με τη συνδρομή του ψυχολόγου να το ταυτοποιήσει το 12χρονο παιδί.  Και οι ψυχολόγοι έχουν πει και στην ανακρίτρια και στις Αρχές ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με βίαιο τρόπο».

«Να περάσουν 235 άτομα που έχουν βρεθεί τα ίχνη τους και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει» ολοκλήρωσε ο Δήμος Βερύκιος για την υπόθεση Κολωνού.

Ενώ συμπλήρωσε ότι: «Για να βγάλει η ανακρίτρια ένταλμα σύλληψης πρέπει να έχει ταυτοποιήθει από το παιδί ότι έχει κάνει πράξη».

Τέλος αυτό που είπε ο Δήμος Βερύκιος στο «Ηappy Day» είναι πως: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η καταγγελία της Προέδρου των ιεροδούλων η οποία δεν έχει καταθέσει ακόμη γιατί πρέπει να δώσει εντολή η ανακρίτρια»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για το μνημόσυνο στο Τατόι – «Θάλασσα» από στεφάνια στο σημείο της ταφής

HerNews ka

Παρατείνεται η απαγόρευση διακοπής ηλεκτροδότησης των ευάλωτων νοικοκυριών

Her News

Σούπερ Μάρκετ: 5 στους 10 περιορίζουν τις αγορές

Her News