HerNews.gr
Social News

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της – Αυτό είναι το φύλο

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το πρωί της Τρίτης 2/7. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα υγιέστατο αγοράκι!

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο γιατρός της παρουσιάστριας Παναγιώτης Ψαθάς στο tlife, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε με καισαρική και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε ένα υγιές μωράκι με καισαρική. Το φύλο είναι αγόρι. Η ίδια και το μωρό είναι εξαιρετικά. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι εκπληκτικά παιδιά. Η ίδια είχε μια πολύ ωραία εγκυμοσύνη και γέννησε χθες στις 9:45 το πρωί. Είναι πολύ χαρούμενη, ήδη κάνει βόλτες στο διάδρομο. Θηλάζει βεβαίως. Ο Βασίλης δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα της. Εξιτήριο θα πάρει σε λίγες ημέρες».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια τον Ιανουάριο του 2023 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Βλάσση, ενώ τον Φεβρουάριο του 2024 αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της χωρίς όμως να αποκαλύπτει το φύλο!

«Είμαι έγκυος. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», είχε δηλώσει εκείνη την εποχή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος», δήλωσε πριν από μερικούς μήνες η παρουσιάστρια.

Να σας ζήσει!!!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για το φύλο του δεύτερου παιδιού της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Η ενημέρωση για την απεξάρτιση της – «Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ»

HerNews ka

Τριαντάφυλλος: Ζαλίζει με τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor

Her News b

Η Ελένη Μενεγάκη αναπολεί το εξωτικό της ταξίδι στη Ζανζιβάρη

Her News b