HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για το φύλο του δεύτερου παιδιού της

Το βράδυ της Πέμπτης 30/5 ο σύζυγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος  πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου του εστιατορίου.

Εκεί βρέθηκαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών με την εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει δηλώσεις για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της αλλά και για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.«Βεβαίως και σκέφτομαι την τηλεοπτική μου επιστροφή. Αγαπάω πολύ την οικογένειά μου, αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου και θέλω να γυρίσω, όταν με το καλό μπορέσω. Θα δείξει αν θα επιστρέψω άμεσα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι: «Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δε γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς. Τον πείραξα τον ωροσκόπο στο πρώτο μου παιδί. Ήταν καισαρική. Θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη»

HerNews ka

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Πρόταση για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής για το ζευγάρι!

HerNews ka

Δανάη Μιχαλάκη: «Ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Όταν περιμένεις την κατάλληλη στιγμή μπορεί να μη γίνει ποτέ»

HerNews ka