HerNews.gr
Αφιερώματα

Κώστας Καζάκος- Τζένη Καρέζη: Ο παραμυθένιος έρωτας που κράτησε 26 χρόνια

Κώστας Καζάκος

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Καζάκος.

Όλη η Ελλάδα είναι συντετριμμένη. Ο Κώστας Καζάκος είχε αρκετά σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και οι δικοί του και ο καλλιτεχνός χώρος βρίσκονται σε βαθια θλίψη.

Ένα από τα πράγματα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας είναι ο θυελλώδης έρωτας του με την γνωστή ηθοποιό Τζένη Καρέζη.

Η σχέση τους ξεκίνησε το φθινόπωρο του 1966  μέσα από τα γυρίσματα της ταινίας “Κοντσέρτο για πολυβόλα” της Finos Film. Οι δυο τους ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως ο Κώστα Καζάκος δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Για αυτόν τον λόγο “βοήθησε” ο σκηνοθέτης Δημόπουλος για να αλλάξει τη γνώμη του Φίνου. Ο Δημόπουλος έντυσε λοχαγό τον Καζάκο και τον πήγε στον Φίνο. Εκείνος ενθουσιάστηκε με το παρουσιαστικό του και τον έκανε πρωταγωνιστή της ταινίας.

Αν και το ζευγάρι γνωριζόταν από παλιά, στα γυρίσματα της ταινίας κατάλαβαν την έλξη που είχε ο ένας για τον άλλον. H Tζένη Καρέζη πρώτα εκμυστηρεύτηκε στον Δημόπουλο τον έρωτα της για τον Κώστα Καζάκο. 

Κώστας Καζάκος
in.gr

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1968, και ο γάμος τους εξελίχθηκε με τη γέννηση του γιου τους Κωνσταντίνος.  Κανείς δε μπορούσε να χωρίσει το ερωτευμένο ζευγάρι εκτός από τον θάνατο της Τζένης Καρέζη μετά από μια ατέρμονη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η σχέση τους είναι από τις πιο παραμυθένιες του ελληνικού κινηματογράφου και κανείς δεν πρόκειται να την ξεχάσει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ερμιόνη: Το ιδανικό μέρος για να περάσεις το Πάσχα στην πόλη – νησί

Her News b

Γυναίκες πολεμίστριες στην Αρχαία Ελλάδα

HerNews ka

Γιορτή του Πατέρα: Μια ημέρα γεμάτη αγάπη και αναμνήσεις

HerNews ka