HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αποκάλυψαν πότε θα γίνει η βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους

Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησαν στην κάμερα του Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή για τη σχέση τους και αποκάλυψαν πότε θα γίνει η βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους.

Βαλεντίνη Παπαδάκη: «Δεν υπάρχει χρόνος για τρίτο μωρό»

Ειδικότερα, ο Κώστας Σόμμερ εξομολογήθηκε:

«Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Μάλιστα, τον γιο μου τον φέρνω πολλές φορές μόνος μου στην πισίνα», με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη να απαντά για το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού: «Δεν υπάρχει χρόνος για τρίτο μωρό. Αν έρθει ποτέ τρίτο μωρό, θα ήθελα να ασχοληθώ σωστά. Δηλαδή να μην του πετάμε μία πιπίλα στο στόμα και όλα καλά».

Όσο για τη βάφτιση της κορούλας τους, ο Κώστας Σόμμερ αποκάλυψε: «Το δεύτερο παιδί θα πάρει το όνομα Σιμόνη και η βάφτιση θα γίνει στις αρχές καλοκαιριού. Θα θέλαμε να γίνει σε νησί η τελετή αλλά είναι λίγο δύσκολο με δύο μωράκια».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Στάνκογλου: «Όταν μπήκα στην σχολή υποκριτικής δεν πίστευα ότι θα γίνω διάσημος»

georgegsp

Βαλάντης: Θετικός στον κορονοϊό για τρίτη φορά – Όλα όσα είπε

Her News b

Χριστίνα Κοντοβά: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή μετά τον χωρισμό μου»

georgegsp