HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Βουτσάς: Έσπασαν το μνήμα του στο Α’ Νεκροταφείο – Εικόνες που σοκάρουν

Σκηνικό ντροπής συνέβη πριν από μερικές ημέρες στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών καθώς άγνωστοι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έσπασαν το μνήμα του.

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Δευτέρας 20/5 από την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου μέσω βίντεο παρουσιάστηκαν οι θλιβερές εικόνες της βεβήλωσης του τάφου του Κώστα Βουτσά με την πρώην σύζυγό του Εύη Καραγιάννη να δηλώνει ότι θα επικοινωνήσει με το Κοιμητήριο για να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί» δήλωσε αρχικά η Εύη Καραγιάννη.

Και πρόσθεσε: «Το τρομερό είναι ότι εχθές το βράδυ τον έβλεπα στο όνειρό μου και πάντοτε μου δίνει μηνύματα. Τον βλέπω πάρα πολύ συχνά και μου δίνει μηνύματα. Εχθές το βράδυ τον έβλεπα και σήμερα ακούω και μαθαίνω αυτό το πράγμα. Είναι βεβήλωση μεγάλη».  

Στη συνέχεια η Χρύσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με την χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, η οποία δήλωσε: «Μην πιστεύετε αυτά που βλέπετε στο TikTok», καθώς τα συγκεκριμένα πλάνα αναρτήθηκαν και στην συγκεκριμένη πλατφόρμα. 

Η δημοσιογράφος είπε πως στο διπλανό μνήμα πραγματοποιήθηκε εκταφή και προφανώς έτσι προκλήθηκαν οι ζημιές στον τάφο του Κώστα Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Φοίβος είναι στο στάδιο που θυμώνει όταν του λένε ότι μοιάζει στον πατέρα του»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλενα Τοπαλίδου για Νίκο Κουρή: «Εγώ αποθεώνω και λεκτικά τον άντρα μου, εκείνος με αποθεώνει αλλιώς»

Her News

Ελισάβετ Μουτάφη: «Δεν κυνήγησα τον γάμο, παντρεύτηκα στα 42, βρήκα τον κατάλληλο»

Her News

Αυτή την Κυριακή στο «Fishy», η Κύπρος έχει την τιμητική της!

Her News