HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας του γιού της που οδήγησε στην επέμβαση

Η επείγουσα επέμβαση στο έμβρυο του γιου της Kourtney Kardashian, Rocky , έγινε λόγω υγρού στους πνεύμονές του.

Ο ριάλιτι σταρ έκανε την αποκάλυψη στο επεισόδιο της Πέμπτης στο “The Kardashians” αφού παρέμεινε ασαφής σχετικά με τη διαδικασία για μήνες.

«Είναι εξαιρετικά σπάνιο – η πάθηση που είχε – αλλά είναι επίσης εξαιρετικά σπάνιο και τυχερό που το βρήκαμε», εξομολογήθηκε η Kourtney Kardashian σε ένα εξομολογητικό.

Η Kourtney Kardashian και ο γιος Rocky

Η Kourtney Kardashian και ο γιος RockyH Koutney Kardashian είπε στους θεατές ότι «το υγρό στους πνεύμονές του άρχισε πραγματικά να επιστρέφει» αφού έκανε την επέμβαση τον Σεπτέμβριο του 2023.

«Παρακολούθησα αυτό το ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Heal» που αφορούσε τη δύναμη της θετικής σκέψης και το πώς η σκέψη μας μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την υγεία μας», θυμάται. «Άρχισα να μιλάω στο μωρό κάθε μέρα, λέγοντας τις προσευχές μου».

«Αφού είχα αυτή την αλλαγή νοοτροπίας, το υγρό είχε φύγει τελείως και δεν είχαμε ούτε ένα πρόβλημα μετά», συνέχισε.

Καθώς ο τοκετός της Kardashian καταγράφηκε στην εκπομπή Hulu, ο Travis Barker μοιράστηκε τις ανησυχίες του για τον ερχομό του μωρού τους.Η Kourtney Kardashian, ο Travis Barker και ο γιος Rocky«Δεν θέλω να γεννηθεί νωρίς», είπε το μέλος του Blink-182, 48 ετών. «Θέλω να βεβαιωθώ ότι οι πνεύμονές του είναι τέλειοι – όλα είναι τέλεια».

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τoν μικρό του την 1η Νοεμβρίου.

«Είναι ό,τι έχω ονειρευτεί ποτέ», είπε η Kardashian. «Ό,τι έχουμε περάσει για να φτάσουμε σε αυτή τη στιγμή, είναι απλά τόσο σουρεαλιστικό. Είμαι τόσο χαρούμενη με το μωρό μου».

Πριν από αυτό το επεισόδιο, η Kourtney κράτησε ιδιωτικές τις λεπτομέρειες της χειρουργικής επέμβασης, αποκαλύπτοντας μόνο ότι ένας ανησυχητικός υπέρηχος οδήγησε στην “τραυματική” διαδικασία.

Ο Τράβις Μπάρκερ και ο γιος του Ρόκι«Υπάρχει μια τρύπα στον αμνιακό σάκο από όπου έπρεπε να μπουν», εξήγησε τον περασμένο μήνα. «Δεν επιτρέπεται να οδηγώ. Δεν επιτρέπεται να στέκομαι πάνω από 20 λεπτά. Πραγματικά δεν φεύγω από το σπίτι».

H Kourtney Kardashian μοιράζεται τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της με τον πρώην της Scott Disick.

Kourtney Kardashian: Η εξομολόγησή της για την εξωσωματική γονιμοποίηση πριν μείνει έγκυος στον Rocky

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Δείχνει το απανθρακωμένο γυμναστήριο που έκαψε «κατά λάθος»

HerNews ka

Πρίγκιπας Louis: Κλέβει για ακόμα μια φορά την παράσταση στις επίσημες εκδηλώσεις

HerNews ka

Ποιος είναι ο λόγος που η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν επισκέφθηκε την Ελλάδα;

HerNewskl