HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: Δείτε τη νέα οικογενειακή φωτογραφία με τον Travis Barker και τον γιό τους

Τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου, η Kourtney Kardashian και οι Travis Barker δημοσίευσαν ένα στιγμιότυπο με τον 8 μηνών γιο τους Rocky Thirteen που τράβηξε η κόρη του Travis, Alabama Luella στα Stories τους στο Instagram.

«Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι», έγραψε η Alabama, στη φωτογραφία.

 

Στην εικόνα, η 45χρονη Kourtney Kardashian αγκάλιαζε τον γιο της, ενώ ο Travis Barker καθόταν δίπλα τους φορώντας την κουκούλα του.

Το ζευγάρι φαινόταν να ταξίδευε με όχημα στο πλάνο, ενώ η Alabama μοιράστηκε μια φωτογραφία από ένα ιδιωτικό τζετ σε παλαιότερη ανάρτησή της στα Instagram Stories της.Η Kourtney Kardashian με τον γιο της Rocky και τον Travis Barker 06 24 24 instagramΟ Travis ήταν απασχολημένος με την περιοδεία του με το συγκρότημα Blink-182 και σε πλάνα που κοινοποίησε η Kourtney στο Instagram τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, παρακολούθησε τον ντράμερ σύζυγό της να παίζει κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας.

Η Kourtney και ο Travis καλωσόρισαν τον γιο τους Rocky τον Νοέμβριο, με μια πηγή να λέει εκείνη την εποχή: «Η Kourtney έχει ξεπεράσει το φεγγάρι για τον ερχομό του γιου της. Η εγκυμοσύνη της πήρε μια αγχωτική τροπή προς το τέλος. Είναι χαρούμενη που μπορεί να την αγκαλιάσει το αγοράκι της και νιώθει τόσο ευλογημένη».

Στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας του The Kardashians , η ιδρυτής των Poosh μίλησε για την επείγουσα επέμβαση στο έμβρυο που έπρεπε να υποβληθεί πριν από τη γέννηση του.«Πριν από μερικούς μήνες, είχαμε έναν τρομακτικό περιστατικό όπου έπρεπε να κάνω επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο», είπε σε μια εξομολόγηση.

Στη συνέχεια, η σκηνή άλλαξε στην ίδια που ανάρρωνε από το χειρουργείο. «Το μωρό έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση για υγρό στον πνεύμονά του», είπε.

«Και είναι εξαιρετικά σπάνιο, αυτή είναι η κατάσταση που είχε, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά σπάνιο και τυχερό που το προλάβαμε», πρόσθεσε. «Και ευχαριστώ, Θεέ μου, για αυτήν την επιτυχημένη επέμβαση. Ευγνώμων, δεν έχω λόγια».

Η Kourtney Kardashian συνέχισε λέγοντας ότι ήταν φοβισμένη μετά το χειρουργείο, προσθέτοντας ότι το υγρό άρχισε να επανέρχεται.Ωστόσο, αφού παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ για το πώς η σκέψη μπορεί να επηρεάσει την υγεία κάποιου, άρχισε να αλλάζει τις σκέψεις της.

«Άρχισα να μιλάω στο μωρό κάθε μέρα, να λέω τις προσευχές μου και αφού άλλαξα αυτή τη νοοτροπία το υγρό είχε φύγει τελείως και δεν είχαμε ούτε ένα πρόβλημα μετά».

Kourtney Kardashian: Μιλά για την επείγουσα επέμβαση στο έμβρυό της – «Ήταν τρομακτικό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτηση με τον Τόλη Βοσκόπουλου που σπάει καρδιές

Her News b

Αμάντα Γκόρμαν: Η πρώτη ποιήτρια που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Αμερικάνικης Vogue

Her News

Ανδρέας Βούλγαρης – Κατρίνα Τσάνταλη: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

HerNews ka