HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: Η εξομολόγησή της για την εξωσωματική γονιμοποίηση πριν μείνει έγκυος στον Rocky

Η Kourtney Kardashian αποκάλυψε ότι πέρασε πέντε αποτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης και τρεις ωοληψίες προτού συλλάβουν με τον Travis Barker τον 6 μηνών γιο τους, Rocky.

Μοιράστηκε τα προσωπικά νέα απαντώντας σε ερώτηση θαυμαστή για το πώς βρήκε «τη δύναμη να συνεχίσει» εν μέσω των αγώνων της για τεκνοποίηση.

«Σταμάτησα μετά από ένα χρόνο προσπαθειών (5 αποτυχημένοι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης, 3 ανακτήσεις) το σώμα μου χαλάρωσε και πίστευα στο σχέδιο του Θεού για τη ζωή μου», έγραψε η Kourtney Kardashian στο Instagram Story της την Δευτέρα.

Pregnant Kourtney Kardashian and Travis Barker

Στιγμιότυπο οθόνης Instagram της Kourtney Kardashian«Πολλές προσευχές για ό,τι ήταν για εμάς», συνέχισε. «Επίσης πολλή βελτιστοποίηση της υγείας μου».

Ενθαρρύνοντας την ακόλουθό της – που είπε ότι είχε περάσει από έξι γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης – η 45χρονη Kardashian πρόσθεσε: «Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να νιώθεις ότι δεν προσπαθείς, αλλά το να πιστεύεις στο σχέδιο του Θεού και να λες τις προσευχές σου είναι τόσο ισχυρό. Εύχομαι τα καλύτερα!».

Η Kardashian και ο Barker, καλωσόρισαν το πρώτο τους μωρό μαζί τον Νοέμβριο του 2023.

Η Kourtney Kardashian και ο Rocky

Τράβις Μπάρκερ και ΡόκιΉταν αρκετά ανοιχτοί για το ταξίδι σύλληψης από την αρχή, αποκαλύπτοντας κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Hulu «The Kardashians» ότι προσπαθούσαν να τεκνοποιήσουν.

Το ζευγάρι – που παντρεύτηκε στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια τον Μάιο του 2022 – ήταν επίσης ανοιχτό για τους ανορθόδοξους τρόπους με τους οποίους προσπάθησαν να ενισχύσουν τις πιθανότητές του να κάνουν παιδί.

Κατά τη διάρκεια της 1ης σεζόν του “The Kardashians”, για παράδειγμα, η Kourtney Kardashian είπε ότι ο γιατρός της πρότεινε να πίνει το σπέρμα του Travis Barker τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, εκείνη και ο Barker επιβεβαίωσαν στη επιτυχημένη σειρά ριάλιτι ότι είχαν κάνει ένα διάλειμμα από την εξωσωματική γονιμοποίηση και αργότερα είπαν ότι θα προσπαθούσαν να συλλάβουν φυσικά.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker

Η Kourtney Kardashian και ο Travis BarkerΑνακοίνωσαν τα ευχάριστα σε μια συναυλία των Blink-182 στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο του 2023.

Μετά από μια «επείγουσα χειρουργική επέμβαση εμβρύου» που έσωσε τη ζωή του Rocky τον Σεπτέμβριο, η Kourtney Kardashian γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Συνέχισε περιγράφοντας τη μητρότητα ως «την πιο σημαντική δουλειά στον κόσμο».

Kourtney Kardashian: Μιλά για την επείγουσα επέμβαση στο έμβρυό της – «Ήταν τρομακτικό»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπραντ Πιτ: Ξανά ερωτευμένος; -Με ποια γνωστή κυρία έκανε δημόσια εμφάνιση

HerNews ka

Doja Cat: Η «τρομακτική» ομοιότητά της με την Bianca Censori

HerNews ka

Sarah Jessica Parker: Ντρεπόταν εμφανιστεί γυμνή στο «Sex and the City» – «Ποτέ δεν ένιωσα άνετα να εκθέτω τον εαυτό μου»

HerNews ka