HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: Μιλά για την επείγουσα επέμβαση στο έμβρυό της – «Ήταν τρομακτικό»

Η Kourtney Kardashian περιέγραψε για πρώτη φορά το «τραύμα» της επείγουσας επέμβασης στο έμβρυο. Η σταρ του ριάλιτι μίλησε για την εμπειρία στην πρεμιέρα της 5ης σεζόν της Πέμπτης του «The Kardashians», την οποία γύρισε ενώ ήταν έγκυος στην 31η εβδομάδα.

«Είχαμε προγραμματίσει μια σάρωση στο σπίτι, ώστε όλα τα παιδιά να μπορούν να δουν το μωρό», είπε σε μια εξομολόγηση, σημειώνοντας ότι ο σύζυγός της, Travis Barker, «επρόκειτο να φύγει για περιοδεία» με το συγκρότημα του, Blink-182.

Kourtney KardashianΌταν «ένας γιατρός που είναι πραγματικά λεπτομερής και ενδελεχής ψάχνει τα πάντα» έκανε τη σάρωση, «κάτι τράβηξε τα μάτια του».

Ο γιατρός έστειλε την Kourtney Kardashian «να δει μερικούς ειδικούς», κάτι που οδήγησε στην «τρομακτική» εγχείρησή της.

Δεν διευκρίνισε το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά το χαρακτήρισε «σούπερ σπάνιο πράγμα», διευκρινίζοντας ότι ο γιατρός της είπε ότι δεν ήταν «σχετικό με την ηλικία» και ότι δεν έκανε «τίποτα λάθος».

Kourtney Kardashian

Kourtney KardashianΕπειδή το έμβρυο χειρουργήθηκε στη μήτρα, η Kardashian παρέμεινε σε αυστηρή ανάπαυση στο κρεβάτι κατά το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης της.

«Υπάρχει μια τρύπα στον αμνιακό σάκο από όπου έπρεπε να μπουν», εξήγησε. «Δεν επιτρέπεται να οδηγώ. Δεν επιτρέπεται να στέκομαι πάνω από 20 λεπτά. Πραγματικά δεν φεύγω από το σπίτι».

Εκείνη την εποχή, η παραμονή της Kardashian στο νοσοκομείο έγινε πρωτοσέλιδο καθώς ο 48χρονος Barker άφησε το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του για να στηρίξει τη σύζυγό του.

Η Kourtney Kardashian, ο Travis Barker και ο γιος Rocky«Το Wifi του ήταν χαλασμένο στο αεροπλάνο, οπότε δεν μπορούσε να λαμβάνει ενημερώσεις όλη την ώρα», θυμάται η Κourtney στην εκπομπή. «Δεν μπορούσε να λάβει τίποτα. Συνέχιζε να ελέγχει κάθε δύο ώρες».

Ο ντράμερ απέδωσε την απουσία του τον Σεπτέμβριο του 2023 σε μια «οικογενειακή έκτακτη ανάγκη» και η Kardashian περίμενε δύο μήνες για να αποκαλύψει τον λόγο της νοσηλείας της μέσω Instagram.

Το αγοράκι της και του Travis Barker, ο Rocky, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2023.

Travis Barker: «Έλουσε» με λουλούδια την Kourtney Kardashian για την γιορτή της μητέρας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα: Αυξημένες οι περιπτώσεις άγχους και κατάθλιψης λόγω πανδημίας

Her News

Kate Hudson: «Δεν μπορούσα να μιλήσω σε έναν άντρα χωρίς να με συνδέσουν με αυτόν ερωτικά»

HerNewskl

Britney Spears: Δημοσίευσε βίντεο που χορεύει τρυφερά με τον πρώην της Sam Ashgari

HerNews ka