HerNews.gr
Beauty

Κραγιόν: 3 αποχρώσεις που κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης κραγιόν είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή της απόχρωσης του foundation. Προφανώς, ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ο τόνος του δέρματος. Όσοι έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα, για παράδειγμα, θα πρέπει να προτιμούν τα κρύα χρώματα , ενώ οι τόνοι του ροζ, από πορτοκαλί έως χάλκινο, μπορντό ή βαθύ κόκκινο, είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για μεσογειακές επιδερμίδες.

Όμως η επιλογή του κραγιόν δεν πρέπει να στοχεύει μόνο στην ενίσχυση της επιδερμίδας. Αυτό το θεμελιώδες συστατικό του μακιγιάζ, στην πραγματικότητα, μπορεί επίσης να είναι ο καλύτερος σύμμαχος του χαμόγελού μας , δεδομένου ότι η χρήση της σωστής απόχρωσης μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση πιο λευκών δοντιών. Ο βασικός κανόνας; Αποφύγετε το πορτοκαλί και τους υποτόνους του, καθώς και το καφέ και το κοραλί , που ενισχύουν τις κίτρινες αντανακλάσεις.

Πείτε επίσης όχι στις «nude» αποχρώσεις, από μπεζ έως καφέ, που τείνουν να θαμπώνουν τα δόντια. Αντ ‘αυτού, επιλέξτε μπλε – άρα ψυχρούς – υποτόνους , που φυσικά «λευκαίνουν» τα δόντια σας.Μάθετε παρακάτω ποια κραγιόν κάνουν τα δόντια σας να φαίνονται πιο λευκά.

1. Κόκκινο με μπλε υποτόνο

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αυθεντικού παριζιάνικου μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας, αν ο στόχος είναι να ενισχύσετε το χαμόγελό σας. Επιλέξτε αποχρώσεις με γαλαζωπό τόνο, καθώς το μπλε είναι το αντίθετο του κίτρινου στον χρωματικό κύκλο. Αντίθετα, αποφύγετε τα κόκκινα με ζεστούς υποτόνους, που ενισχύουν τους κίτρινους τόνους των δοντιών.

2. Απαλό ροζ

Όπως το κόκκινο με μπλε υποτόνους, το απαλό ροζ κάνει τα δόντια να φαίνονται πιο λευκά χάρη στις ψυχρές αποχρώσεις του, καθώς και απαλύνοντας το πρόσωπο στο σύνολό του. Το baby pink και γενικά το παλ ροζ, κατά προτίμηση διαφανή για να αμβλύνουν τις αποχρώσεις των δοντιών, είναι η καλύτερη επιλογή για ένα άψογο χαμόγελο.

3. Δαμασκηνί ή μπορντό

Μια απαλή απόχρωση του μωβ (που έρχεται σε αντίθεση με το κίτρινο στον χρωματικό κύκλο), το δαμασκηνί είναι ένα μυστηριώδες και αναμφισβήτητα επίκαιρο χρώμα, ιδανικό για να φωτίζει το χαμόγελό σας, ενώ προσθέτει μια κομψή πινελιά στην εμφάνισή σας. Έχει μια ιδιαίτερα απαλή επίδραση στο σκούρο ή μαυρισμένο δέρμα και είναι επίσης το τέλειο χρώμα για τις ηλιόλουστες μέρες.

Sunset Blush: Είναι η μεγαλύτερη τάση ομορφιάς για το καλοκαίρι του 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Micro Makeover: Η τάση που “εριξε” αμέσως τα social media!

HerNewskl

Σχήμα φρυδιών: Ποιο είναι το σωστό για το πρόσωπό σας;

Her News

Ρετινόλη: Είναι τελικά απαγορευτική τους καλοκαιρινούς μήνες;

HerNewskl