HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Υποβλήθηκε σε υστερεκτομή – «Θα αφαιρέσω κάτι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου»

Η Kris Jenner υποβλήθηκε σε υστερεκτομή αφού οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε έναν «αυξανόμενο» όγκο. 

Σε ένα teaser για το επεισόδιο της 18ης Ιουλίου του “The Kardashians”, η 68χρονη Jenner εμφανίζεται να αναρρώνει στο σπίτι καθώς την επισκέπτονται ο φίλος της, Corey Gamble, η κόρη της Khloé Kardashian και ο Scott Disick.

«Τελείωσα με το χειρουργείο μου», λέει στον Scott Disick, ενώ ήταν ξαπλωμένη σε έναν καναπέ με κόκκινες μεταξωτές πιτζάμες. «Και νιώθω υπέροχα!».

Οι θαυμαστές έμαθαν για πρώτη φορά για τα προβλήματα υγείας της μητέρας των έξι στο τρέιλερ της 5ης σεζόν για το ριάλιτι. Στο κλιπ που κυκλοφόρησε τον Μάιο, η Kris Jenner εμφανίστηκε να μοιράζεται τα νέα με τις κόρες της.Ο Corey Gamble, η Khloé Kardashian και ο Scott Disick επισκέπτονται την Kris Jenner.

«Έκανα τη σάρωση μου», είπε στα κορίτσια της συγκρατώντας τα δάκρυά της. «Βρήκαν μια κύστη και, σαν, έναν μικρό όγκο».

Στη συνέχεια, στο επεισόδιο της σειράς της 11ης Ιουλίου, η Kris εκμυστηρεύτηκε στις φίλες της Kathy Hilton και Faye Resnick ότι θα υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση.

«Θα κάνω υστερεκτομή», είπε. «Ξεκίνησε μόλις αφαίρεσα μερικές ωοθήκες και μετά σήμερα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα».Η Κρις Τζένερ στο «The Kardashians».Η επιχειρηματίας εξήγησε ότι ο γιατρός της τη συμβούλεψε ότι η αφαίρεση των ωοθηκών και της μήτρας της θα ήταν «το καλύτερο πράγμα» για την υγεία της.

«Κάτι βρήκαν, είμαστε εδώ για να το φτιάξουμε. Θα αφαιρέσω κάτι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου», είπε, αναφερόμενη στις πέντε κόρες και τον γιο της.

Η Kris μοιράστηκε ότι ήταν «πολύ λυπημένη» που αυτό το κεφάλαιο της ζωής της πλησίαζε στο τέλος της.

«Είμαι πολύ συναισθηματική με αυτό γιατί όταν είσαι νέος, αρχίζεις να λες ότι θέλεις οικογένεια», εξήγησε.

«Ήταν το μόνο για το οποίο μιλούσαμε κυριολεκτικά για 40, 50 χρόνια. Λοιπόν, εδώ το συζητάμε ξανά, και είναι η άλλη πλευρά της διαδικασίας».Η Kris Jenner και ο Robert Kardashian Sr.Η Kris Jenner  παντρεύτηκε τον Robert Kardashian το 1978 και απέκτησε τέσσερα παιδιά – τις κόρες Kourtney Kardashian, Kim Kardashian και Khloé Kardashian και τον γιο Rob Kardashian μαζί του πριν χωρίσουν το 1991.

Αργότερα παντρεύτηκε με την Caitlyn Jenner  από το 1991 έως το 2013. Οι δυο τους μοιράζονται την Kendall Jenner, 28, και την Kylie Jenner, 26.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μαλώνουν στο κόκκινο χαλί & αμέσως μετά ανταλλάσσουν φιλιά για να βγουν φωτογραφίες

HerNews ka

Τουρκία: Επταήμερο εθνικό πένθος ανακοίνωσε ο Ερντογάν – Χιλιάδες οι νεκροί από το σεισμό

Her News

Rihanna: Αποκαλύφθηκε επιτέλους το όνομα του γιού της με τον ASAP Rocky!

HerNews ka