HerNews.gr
Μόδα

Kylie Jenner: «Φαίνεται σαν να φοράει κουνουπιέρα» λένε οι θαυμαστές για την εμφάνισή της

Η Kylie Jenner μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς έφτασε στο show Haute Couture του Schiaparelli κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τη Δευτέρα. 

Ο μεγιστάνας του μακιγιάζ, έδειξε τις καμπύλες της με ένα ροζ κορσέ φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα, το οποίο ήταν διακοσμημένο με χιλιάδες ασημένια πετράδια. 

Αλλά ήταν το headpiece της που έκανε τους θαυμαστές να μιλούν με πολλούς να σχολιάζουν στο Instagram την επιλογή της, με έναν να αστειεύεται «Που χρησιμεύει η κουνουπιέρα;».Η Kylie Jenner μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί μια σειρά από στιγμιότυπα, αλλά το μόνο που μπορούσαν να σχολιάσουν οι θαυμαστές ήταν το διάφανο headpiece που θύμιζε… κουνουπιέρα!

«Το φόρεμα είναι υπέροχο, αλλά τι είναι στο πρόσωπό σου κορίτσι;», έγραψε ένας θαυμαστής της.

«Τι δι@@ο είναι αυτό στο πρόσωπό σου;» και «Μοιάζει με άκρη προφυλακτικού». 

Η Kylie συνδύασε το φόρεμα με ένα ογκώδες μεταξωτό σακάκι, με όλη την εμφάνιση που σχεδίασε ο δημιουργικός διευθυντής Daniel Roseberry. Την τελευταία φορά που η Kylie Jenner παρακολούθησε ένα σόου υψηλής ραπτικής του Schiaparelli, προκάλεσε τεράστιο σάλο χάρη στην τρελή εμφάνισή της στην πρώτη σειρά και όχι με την θετική έννοια.Το ψεύτικο 3D κεφάλι λιονταριού που υπήρχε πάνω στο φόρεμα της Jenner ήταν, εκείνη την εποχή, θεωρήθηκε ότι ήταν α) αληθινό, β) μια κραυγαλέα επιδοκιμασία του κυνηγιού και γ) υπερβολικά αναίσθητο σε οποιονδήποτε νοιάζεται για τη σκληρότητα των ζώων.Ένα χρόνο μετά από εκείνη την καταιγίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η Jenner βρίσκεται για άλλη μια φορά την Εβδομάδα Ραπτικής. Πρώτη σειρά στο Schiaparelli.

Η Kylie Jenner έκανε ένα look που έγραφε: «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο» με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Kylie Jenner: Μας δίνει inspo για το πως να φορέσουμε το μαύρο μίνι φόρεμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μόδα: Τι να φορέσω το βράδυ της Ανάστασης;

Her News b

Kim Kardashian: Φοράει Balenciaga και Adidas εν μέσω αντιδράσεων με τον Kanye West

HerNews ka

Sandwich dressing: To trick των influencers όταν δεν ξέρετε πώς να συνδυάσετε τα ρούχα σας

HerNewskl