HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Timothée Chalamet

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet απέδειξαν ότι η σχέση τους είναι ακόμα “ζωντανή” καθώς εθεάθησαν σε ραντεβού στο Χόλιγουντ την Παρασκευή.

Ο μεγιστάνας της ομορφιάς και ο ηθοποιός του Dune- που φωτογραφήθηκαν για τελευταία φορά μαζί τον Ιανουάριο στις Χρυσές Σφαίρες  – κράτησαν χαμηλά προφίλ καθώς έφτασαν στο κινεζικό θέατρο TCL για μια κινηματογραφική βραδιά.

Η Kylie φορούσε ένα λευκό crop top σε συνδυασμό με μαύρο φαρδύ παντελόνι, ένα καπέλο του μπέιζμπολ και μια μάσκα προσώπου.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με απλές σαγιονάρες, προσθέτοντας ένα μαύρο σακάκι και μια μεγάλη μαύρη τσάντα καθώς περπατούσε δίπλα από τον Timothée Chalamet.

Η έξοδος του ζευγαριού ακολουθεί το διπλό ραντεβού τους στη Νέα Υόρκη τον Μάιο, αν και δεν φωτογραφήθηκαν μαζί τότε. 

Οι δυο τους πιθανότατα πέρασαν χρόνο μαζί στο Big Apple λόγω του ότι ο Timothee γυρίζει αυτήν την περίοδο την επερχόμενη ταινία του, A Complete Unknown, στη Νέα Υόρκη καθώς αναλαμβάνει τον ρόλο του Bob Dylan.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για τελευταία φορά μαζί νωρίτερα φέτος τον Ιανουάριο, όταν παρευρέθηκαν μαζί στις Χρυσές Σφαίρες.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, η Jenner και ο Chalamet κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο. Κάποια στιγμή,  μοιράστηκαν  επίσης ένα γλυκό φιλί  μέσα στο The Beverly Hilton όπου έγινε η εκδήλωση.

Πηγές είπαν επίσης στο Us Weekly ότι το ζευγάρι είναι «τρελά ερωτευμένο».

Αποκαλύφθηκε ότι ο ηθοποιός του Dune: Part Two έχει ήδη γνωρίσει τα δύο παιδιά της Kylie, τη Stormi και τον Aire – τα οποία μοιράζεται με τον Travis Scott.

«Ο Timothee τα έχει συναντήσει σε ομαδικές καταστάσεις όπου υπήρχαν άλλα μέλη της οικογένειας ή φίλοι τριγύρω». Η πηγή αργότερα πρόσθεσε ότι η οικογένεια της Jenner «λατρεύει» τον ηθοποιό και δήλωσε: «Όλοι είναι υπέρ αυτής της σχέσης και πραγματικά ελπίζουν να διαρκέσει». 

Αλλά στις αρχές Μαρτίου, κυκλοφόρησαν φήμες χωρισμού όταν το ζευγάρι δεν εθεάθη μαζί για σχεδόν τρεις μήνες.

Ωστόσο, αργότερα τον ίδιο μήνα, πηγές είπαν στην DailyMail ότι το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει και εξήγησε ότι η έλλειψη των δημόσιων εμφανίσεών τους ήταν για να «προστατεύσουν» τη σχέση τους. 

«Στον Timothee δεν άρεσε όλη η προσοχή που τράβηξε με την Kylie κατά τη διάρκεια των Χρυσών Σφαίρων και το φιλί τους αφαιρούσε τον λόγο που ήταν εκεί». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gwyneth Paltrow: Καταχωρεί τον πολυτελή ξενώνα της στο Μοντεσίτο στο Airbnb – Θα δειπνήσει με τον επισκέπτη

HerNews ka

Πρίγκιπας Κάρολος: Είναι σπαρακτικό να βλέπω καταστροφικές φωτιές να χτυπούν την Ελλάδα

Her News

Καναδάς: Βουλευτές «παρέλασαν» με ροζ γόβες για τη βία κατά των γυναικών

HerNews ka