HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάει γειωμένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» όπου παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή λίγο πριν τις Ευρωεκλογές.

Ο πρωθυπουργός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και για το πως περνούν τον χρόνο τους, αλλά και για τα παιδιά τους.«Μας αρέσει να βγούμε οι δυο μας να φάμε. Έρχεται ο κόσμος και μας μιλάει. Αναγνωρίζουμε από τη στιγμή που θα βγούμε από το σπίτι μας δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Όταν έρθει κάποιος σε ένα εστιατόριο και με πλησιάσει και μου πει το παράπονό του, οφείλω να τον ακούσω», δήλωσε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μας αρέσει να καθόμαστε και σπίτι, κάνουμε ποδήλατο και μαζί. Περπατάμε μαζί και παίζουμε τένις. Θα τσακωθούμε για πολύ μικρά πράγματα, όπως οποιοδήποτε ζευγάρι. Η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάει γειωμένο. Μου ασκεί συχνά αυστηρή κριτική και μερικές φορές -επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την κριτική πάρα πολύ καλά- τυχαίνει να είμαι λίγο ευέξαπτος, αλλά πάντα ακούω αυτό που έχει να μου πει», εξομολογήθηκε ο πρωθυπουργός στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.Σε άλλο σημείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Για να μπορέσει ένα ζευγάρι να κρατήσει τη σχέση του, κι εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα και δεν το κρύψαμε ποτέ. Να χτυπήσω ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά και χαιρόμαστε τα παιδιά μας που μεγαλώνουμε και προχωράνε στη ζωή τους. Περνάμε ωραία, καλά μαζί, χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Ο τελικός του Survivor All Star ήταν μια επώδυνη εμπειρία. Υποχρεώθηκα να πάω, δεν ήθελα»

HerNews ka

Ζενεβιέβ Μαζαρί: “Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι “το τώρα” και “το αύριο” της μόδας. Έχει μια καριέρα από δω μέχρι εδώ”

HerNewskl

Αναστασία Καίσαρη – Thomas Persy: Βάπτισαν την κόρη τους – Στο party τραγούδησε ο Χρήστος Μάστορας

HerNews ka