HerNews.gr
Διεθνή

Lady Gaga: «Φουντώνουν» οι φήμες για εγκυμοσύνη – Δείτε φωτογραφία

Η Lady Gaga πυροδότησε φήμες εγκυμοσύνης όταν φωτογραφήθηκε με στενό φόρεμα ενώ παρευρέθηκε στον γάμο ενός μέλους της οικογένειας.

Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα στο δείπνο της πρόβας για τον γάμο της αδερφής της Natali Germanotta. Στο χέρι της φορούσε επίσης ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Η μουσικός του Rain On Me έπιασε τα ξανθά μαλλιά της σε έναν ακατάστατο κότσο και ολοκλήρωσε την αριστοκρατική εμφάνισή της με ένα μαργαριταρένιο κολιέ και ασορτί μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Η Lady Gaga, έδειχνε εντυπωσιακή με έντονο κόκκινο κραγιόν και άψογο μακιγιάζ ματιών. Την ημέρα του πραγματικού γάμου, η Gaga φόρεσε ένα ροδακινί μακρύ φόρεμα. 

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν κότσο και διακοσμημένα με υπέροχα ροζ λουλούδια καρφωμένα μέσα. Η Lady Gaga έχει αυτή τη στιγμή μακροχρόνια σχέση με τον επιχειρηματία Michael Polansky, 46 ετών.

Lady GagaΣτις φωτογραφίες που έλαβε η The Sun, η Lady Gaga εθεάθη επίσης να κρατάει τα χέρια με τον σύντροφό της Μάικλ -ο οποίος φαινόταν λιτός με μαύρο κοστούμι- καθώς περπατούσαν προς την ακτή για να τραβήξουν φωτογραφίες.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της σειράς Gaga Chromatica Ball στο HBO, φορούσε μια μακριά μαύρη περούκα, ένα λευκό φόρεμα μέχρι το πάτωμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Πίσω στο 2020, η σταρ του House of Gucci είχε μιλήσει για το γεγονός να κάνει παιδιά στο μέλλον. Είπε στο InStyle: «Θα πω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένη στο να κάνω παιδιά». Είπε επίσης: «Ανυπομονώ να γίνω μαμά. Δεν είναι απίστευτο αυτό που μπορούμε να κάνουμε; Μπορούμε να κρατήσουμε έναν άνθρωπο μέσα μας και να τον μεγαλώσουμε. Μετά βγαίνει και είναι δουλειά μας να τον κρατήσουμε ζωντανό».

Ένα χρόνο αργότερα, ένας γνώστης των πληροφοριών ισχυρίστηκε στο Entertainment Tonight ότι η σχέση της με τον Michael ήταν σοβαρή. «Έλεγε στους φίλους της ότι θέλει να ολοκληρώσει μερικά έργα και μετά να επικεντρωθεί στην οικογένεια», είπε η πηγή εκείνη την εποχή. «Η Gaga θέλει να κάνει παιδιά μια μέρα και βλέπει ένα μέλλον με τον Michael».

Lady Gaga: Παντρεύεται με τον αγαπημένο της Michael Polansky;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Crystal Henfer δικάζει τον Playboy: «Ήταν κακός στο κρεβάτι»

HerNews ka

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Εντυπωσιακές εικόνες από όλο τον κόσμο

Her News

Brad Pitt: Λανσάρει τη δική του skincare σειρά

HerNewskl