HerNews.gr
Beauty

Λάουρα Νάργες: Έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Η επιλογή της Λάουρα Νάργες να ανανεώσει το look της και να κόψει τα μαλλιά της σε ένα κοντό και μοντέρνο bob είναι μια φρέσκια ιδέα για το καλοκαίρι. Το νέο της χτένισμα διαθέτει απαλούς κυματισμούς και μήκος που φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους, ενώ η χωρίστρα στη μέση δημιουργεί έναν παιχνιδιάρικο και νεανικό αέρα.

Λάουρα Νάργες-hernews

To bob είναι ένα κλασσικο κομψό κούρεμα μαλλιών που έχει αποδειχθεί διαχρονικά δημοφιλής, και η Λάουρα το φέρνει σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή. Το στυλ  των μαλλιών της δίνει έμφαση στην υπέροχη δομή και υφή των μαλλιών της, ενώ ταυτόχρονα προσθέτει μια αίσθηση ελαφρότητας και δροσερότητας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του κουρέματος είναι ότι μπορείς να το εντάξεις εύκολα στην καθημερινή σου ρουτίνα. Το μήκος του μαλλιού είναι πρακτικό και ευέλικτο, επιτρέποντάς σου να το διαμορφώσεις με διάφορους τρόπους.

Μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά χτενίσματα χρησιμοποιώντας αξεσουάρ όπως τα headbands και clips, προσθέτοντας έναν επιπλέον παράγοντα στυλ στο look σου. Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να είναι λεπτομερή και διακριτικά ή πιο έντονα και εκκεντρικά, ανάλογα με την προσωπική σου προτίμηση και τον στιλ που θέλεις να προβάλεις.

Λάουρα Νάργες: Έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Με τον bob κομμένο σε αυτήν την ιδιαίτερη εκδοχή, θα αισθανθείς ανανεωμένη και ευκολία στη φροντίδα των μαλλιών σου. Οι κυματισμοί του χαρίζουν κίνηση και διάσταση στο χτένισμά σου, ενώ η μήκος του είναι ιδανικός για να το διατηρείς σε καλή κατάσταση με ελάχιστη προσπάθεια.

Αν ψάχνεις για έμπνευση για το πώς να φορέσεις το νέο σου χτένισμα, μπορείς να εξερευνήσεις διάφορα χτενίσματα και styling τεχνικές. Μπορείς να δοκιμάσεις ένα πιο ρομαντικό look με απαλά κυματιστά μαλλιά, να πειραματιστείς με χτενίσματα που αναδεικνύουν τη χωρίστρα στη μέση ή ακόμα και να πειραματιστείς με μια ψηλή αλογοουρά για ένα πιο επίσημο look.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Spiky updo: To πιο 90’s χτένισμα που κυριαρχεί αυτήν την στιγμή

HerNewskl

Φροντίστε το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο

Her News

Ο μύθος με τα καλλυντικά και το ψυγείο το καλοκαίρι

Her News