HerNews.gr
Social News

Λένα Μαντά: «Έφυγε» από τη ζωή ο σύζυγός της

Μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της αντιμετωπίζει η Λένα Μαντά, καθώς ο σύζυγός της, Γιώργος, «έφυγε» από τη ζωή.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η Λένα Μαντά, το πρωί της Δευτέρας 17/6 με μια ανάρτηση που «ραγίζει» καρδιές, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η συγκινητική ανάρτηση της Λένας Μαντά

«Αυτό το βλέμμα σου αγάπησα… Χωρίς αυτό θα πρέπει να ζήσω από δω και πέρα… Χωρίς εσένα…», έγραψε η συγγραφέας στη λεζάντα του καρουζέλ με κοινές τους φωτογραφίες.

Να σημειωθεί ότι ο σύζυγός της Λένας Μαντά, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα όπως η ίδια είχε αποκαλύψει.

«Πέρυσι τον Μάιο παρουσίασε πνευμονική ίνωση και έχει μόνιμο οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο. Κουράζεται ακόμα και με το οξυγόνο. Του έχουμε φορητό μηχάνημα, αλλά δεν είναι για πολλά ζόρια. Γενικά τον έχουμε σαν γλόμπο στο σπίτι», αποκάλυψε αρχικά η συγραφέας.Και πρόσθεσε: «Έχει ένα καλώδιο για να περιφέρεται μέσα στο σπίτι. Όταν τον χάνουμε, τραβάμε το καλώδιο. Είμαστε μαζί 41 χρόνια. Πριν από 7 χρόνια είχε περάσει διαχωριστικό ανεύρυσμα και το ξεπέρασε. Έχει έρθει η ζωή τούμπα και έχει αλλάξει όλη η καθημερινότητά μου. Κάνω πράγματα μόνη μου, που δεν με άφηνε ο Γιώργος να κάνω. Πηγαίναμε μαζί super market και τώρα δεν μπορούμε να πάμε μαζί».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Travis Barker: Έκανε τατουάζ για τα…. μάτια της Kourtney Kardashian

HerNews ka

Ντούα Λίπα: Με πολυτελές σκάφος στην Αλβανία

Her News

Ιωάννα Τούνη: Στη Μύκονο με το Νουνίτο που έκανε το πρώτο του μπάνιο – ΦΩΤΟ

HerNews ka