HerNews.gr
Social News

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θαύμασε στο θέατρο την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Θαύμασε στο θέατρο την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Οι Άθικτοι» στο θέατρο Ακάδημος έγινε χθες το βράδυ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν εκεί. Ο λόγος;  Για να θαυμάσει την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Είναι η δεύτερη φορά που την βλέπω, μου αρέσει πάρα πάρα πολύ. Δεν είμαι αντικειμενικός, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή. Σιγά σιγά ξεκινούν τα γυρίσματα και για το MasterChef», είπε στους δημοσιογράφους ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Είναι η δεύτερη φορά που βλέπει την παράσταση, νομίζω τρίτη δεν θα ξαναέρθει. Είναι αντικειμενικός κριτής. Δεν είναι και πολύ αυστηρός στο MasterChef. Λαμβάνω υπόψιν μου τις κριτικές του. Μου φτιάχνει φαγητό, κάνει αρκετά πράγματα», εξομολογήθηκε από την πλευρά της η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Νεότερα Άρθρα

Ραμόνα Βλαντή: «Τα κορίτσια του GNTM είναι κρεμάστρες για το instagram»

HerNews ka

Ξεσπά ο Kanye West: «Θα δημοσιεύω την γυναίκα μου όσο θέλω»

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Οι εντυπωσιακές naked φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει

HerNews ka