HerNews.gr
Social News

Λία Τσουζντάν: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τον πόλεμο στην Ουκρανία

Η Λία Τσουζντάν περνάει αρκετά δύσκολες στίγμες και έχει επιλέξει να κάνει μια μικρή αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λία Τσουζντάν

Το μοντέλο έχει συγκλοντιστεί με τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα της, την Ουκρανία. H πατρίδα της έχει κατασταφεί και αμέτρητες ζωές έχουν χαθεί. Το πρώην μοντέλο του GNTM έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στην προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία και φαινόταν η καταστροφή που έχει υποστεί από τον πόλεμο η Ουκρανία.

Λία Τσουζντάν

Εκείνη συντετριμμένη έγραψε ότι “και πώς να πιστέψω στον Θεό εγώ όταν το σπίτι μου έγινε κόλαση;”.

Πριν λίγες ημέρες είχε αναφέρει στο tlife ότι “από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό δεν είχα όρεξη να κάνω το οτιδήποτε, ένιωθα τύψεις ότι δεν αξίζω να είμαι εδώ και να έχω τη ζωή μου. Δεν ήθελα να βλέπω ανθρώπους, να μιλάω, δεν είχα όρεξη να ζω κανονικά, να δουλεύω. Μετά σκέφτηκα ότι πραγματικά πρέπει να δουλεύω, είναι όλα πάνω μου αυτή τη στιγμή.

Οι δικοί μου έχουν χάσει τις δουλειές τους, έχει βομβαρδιστεί όλη η πόλη μου. Μου έδωσε ένα κίνητρο ότι πρέπει να συνεχίσω κι ας λένε ό,τι λένε οι άλλοι. Θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω για να προσφέρω την καλύτερη ζωή σε μένα και τους δικούς μου στο κοντινότερο μέλλον”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο στην επίδειξη μόδας των Mi-Ro

Her News

Μάρα Δαρμουσλή: «Η εγκυμοσύνη είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας»

Her News b

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύεται με τον σύντροφο της λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού!

HerNews ka