HerNews.gr
Beauty

Lily Collins: Ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της λίγο πριν την κυκλοφορία της 4ης σεζόν του «Emily In Paris»

Τα μακριά καστανά μαλλιά της Lily Collins στο «Emily In Paris» αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφιάς της υπογραφής του χαρακτήρα. Ενώ τα γυρίσματα της 4ης σεζόν της σειράς του Netflix μόλις τελείωσαν αφού πέρασε από τη Γαλλία και την Ιταλία και η μετάδοσή τους έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, η ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει ένα νέο κούρεμα.

Κάτω από τα “μαγικά” χέρια του κομμωτή των διασημοτήτων Gregory Russell, η Lily Collins επέλεξε το πιο μοντέρνο κούρεμα του 2024: ένα κοντό bob. «Ειλικρινά, ήθελα να αλλάξω τα πράγματα ξανά και να εκπλήξω τον εαυτό μου», λέει στο Vogue Beauty.

Η ηθοποιός η οποία είχε ήδη κόψει τα μαλλιά της σε bob και pixie cut στο παρελθόν, επέλεξε ένα κοντό στυλ μέχρι το πηγούνι. «Είναι πιο κομψό», όπως αποκάλυψε ο κομμωτής της στη Vogue, ο χρωματιστής της Jacob Schwartz ενίσχυσε αυτό το νέο κόψιμο με ένα πιο σκούρο καφέ χρώμα.

Πριν από τη Lily Collins, η Sydney Sweeney και η Gigi Hadid στράφηκαν στο κοντό bob. Με τους μήνες, το κοντό bob έχει καθιερωθεί ως το κόψιμο που πρέπει να υιοθετηθεί το 2024 μεταξύ των διασημοτήτων. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαύρισμα χωρίς ήλιο: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Her News

Rihanna: Το εμβληματικό hair cut “umbrella” θα γίνει η επόμενη τάση!

HerNewskl

Animal print: 5 τρόποι για να το συνδυάσετε με το χρώμα του φθινοπώρου, το καφέ

HerNewskl