HerNews.gr
Social News

Lindsay Lohan: Οι φωτογραφίες της με μαγιό στη Μύκονο 10 μήνες μετά τη γέννηση του γιού της

Η Lindsay Lohan ξεκλέβει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες της, κατά τη διάρκεια της απόδρασής της στην αγαπημένη της Μύκονο. Η ηθοποιός που έγινε πρόσφατα μαμά, μπήκε στο Instagram τη Δευτέρα για να μοιραστεί την υπέροχη σιλουέτα της μετά τον τοκετό, φορώντας ένα πολύχρωμο μαγιό με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας!

Το πολύχρωμο μαγιό της Lindsay Lohan ήταν άκρως εντυπωσιακό και ολοκλήρωσε το chic look της με κομψά γυαλιά ηλίου και ένα κόκκινο πεντικιούρ. Το καρουζέλ του Instagram απαθανάτισε τη χαρά και την αυτοπεποίθησή της καθώς απολαμβάνει το ταξίδι της στη Μύκονο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Η απόδραση της Lindsay Lohan στη Μύκονο είναι γεμάτη με ηλιόλουστες selfies, νόστιμα δείπνα με ψάρι και εκπληκτική θέα δίπλα στην πισίνα. Οι διακοπές έρχονται σχεδόν ένα χρόνο αφότου υποδέχτηκε τον γιο της, Luai, με τον σύζυγό της Bader Shammas τον Ιούλιο του 2023. Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού μοιράστηκε τη χαρά της με την Page Six εκείνη την εποχή, λέγοντας ότι η Lohan ήταν «πάνω από το φεγγάρι».

Η Lindsay Lohan δεν είναι «σαν μια κανονική μαμά»

Γνωστή για το ότι κρατά το πρόσωπο του μωρού της μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός δημοσίευσε μια ματιά στην ανάρρωσή της μετά τον τοκετό τον περασμένο Αύγουστο. Έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Δεν είμαι κανονική μαμά, είμαι μαμά μετά τον τοκετό».

Η Lohan μοιράστηκε επίσης σε μια πρόσφατη συνέντευξή της για το Bustle τη βαθιά χαρά που έχουν βρει η ίδια και ο Bader Shammas ως γονείς, περιγράφοντάς το ως «ένα εντελώς νέο, διαφορετικό είδος αγάπης». Το ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2021 και παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2022, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του τον Μάρτιο του 2023, εκφράζοντας πόσο «ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι» ένιωθαν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nestig (@nestigbaby)

Lindsay Lohan: Στη Μύκονο με τον σύζυγό της – “Έξαλλοι” με τους παπαράτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Το super cute στιγμιότυπο με τον γιό της που χορεύει πάνω στην φουσκωμένη της κοιλίτσα (Βίντεο)

HerNews ka

Christina Aguilera: Έκανε νύχια με “θέμα” τον…. γυναικείο κόλπο

HerNews ka

Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με τον Αποστόλη Τότσικα

HerNews ka