HerNews.gr
Ελλάδα

Λιβύη: Κλείνει ο κύκλος της τραγωδίας με τις κηδείες των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Με τις κηδείες των τριών στελεχών των ενόπλων δυνάμεων κλείνει ο κύκλος της τραγωδίας, με του συγγενείς των θυμάτων να αναμένουν την έρευνα για την διευκρίνιση των συνθηκών κάτω από το οποίο έγινε το τραγικό τροχαίο στη Λιβύη.

Στις 5 η ώρα θα γίνει η κηδεία του συνταγματάρχη Γιώργου Βούλγαρη στο Μουζάκι, και αύριο στις 11 η ώρα σε Παπάγου και Κομοτηνή θα γίνουν οι κηδείες της υποναυάρχου Γλυκερίας Μεμεκίδου και της υποπτεράρχου  Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη.

Και οι τρεις νεκροί προήχθησαν στον ανώτατο βαθμό με Προεδρικό Διάταγμα μετά από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και εισήγησης του αρχηγού ΓΕΕΘΕΑ και απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων καθώς όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση απεβίωσαν σε υπηρεσίες με αυξημένο κίνδυνο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στο «πόδι» η Σύμη: Αγνοείται ο γνωστός παρουσιαστής του BBC Μάικλ Μόσλεϊ

HerNews ka

«Έρχεται» νέα «επιταγή ακρίβειας» για χαμηλοσυνταξιούχους και ευάλωτους

Her News b

Στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα – Ο ρόλος του την επόμενη μέρα και ο «ακέφαλος» ΣΥΡΙΖΑ

Her News b