HerNews.gr
Διεθνή

Lizzo: Οι πρώην χορεύτριες της την κατηγορούν ότι τις πίεσε να συμμετάσχουν σε σεξουαλικά σόου

Τρεις από τις πρώην χορεύτριες της Lizzo μήνυσαν την καλλιτέχνιδα του “Good as Hell”, καθώς και την Big Grrrl Big Touring και τη Shirlene Quigley, επειδή φέρεται να τους υπέβαλαν σε συμπεριφορά weight shaming, σεξουαλικής απαξίωσης και πίεσης να συμμετάσχουν σε ενοχλητικά σεξουαλικά σόου.

Οι ενάγοντες Arianna Davis και Crystal Williams ισχυρίζονται στη μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη ότι τελικά απολύθηκαν ενώ η τρίτη ενάγουσα, Noelle Rodriguez, παραιτήθηκε λόγω της συμπεριφοράς της Lizzo.η lizzo παίζει με τους χορευτές της

Ενώ σε ένα ταξίδι συναυλίας με τον βραβευμένο με Grammy καλλιτέχνη στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023, οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι η Lizzo τους προσκάλεσε για μια βραδινή έξοδο στην πόλη — η οποία κατέληξε στην περιοχή με τα κόκκινα φανάρια της πόλης.

Η περιοχή είναι γνωστή για τα σεξ θέατρα, τα καταστήματα σεξ, τα κλαμπ και τα μπαρ, όπου το γυμνό εμφανίζεται πλήρως.

Η μήνυση αναφέρει, «Tα πράγματα ξέφυγαν γρήγορα. Η Lizzo άρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς ερμηνευτές, να πιάνουν δονητές από τους κόλπους των καλλιτεχνών και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν από τους κόλπους των καλλιτεχνών».

Lizzo: Βαριές κατηγορίες εις βάρος της - Ανάγκαζε χορεύτριές της να τρώνε  μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων

Οι χορεύτριες ισχυρίζονται επίσης ότι η Lizzo φέρεται να «πίεσε» και να «παρακίνησε» μια χορεύτρια να αγγίξει το στήθος μιας ιερόδουλης.

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι, μόλις ένα μήνα αργότερα, η Lizzo, τους εξαπάτησε για άλλη μια φορά για να παρευρεθούν σε γυμνό σόου, «στερώντας τους την επιλογή να μην συμμετάσχουν», αναφέρουν τα έγγραφα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρίτσαρντ Γκιρ: Αγωνία για την υγεία του – Νοσηλεύτηκε στο Μεξικό

Her News

Τιτανικός: Η νέα ψηφιακή αναπαράσταση και τα παλιά, κρυμμένα μυστικά του ναυαγίου

HerNews ka

Kim Kardashian – Kanye West: Αμήχανη συνάντηση για το πρώην ζευγάρι

HerNews ka