HerNews.gr
Διεθνή

Luke Newton: Ζευγάρι με πανέμορφη Ελληνοκύπρια ο αστέρας του «Bridgerton»

Ενώ η χημεία των συμπρωταγωνιστών του «Bridgerton», Luke Newton και Nicola Coughlan  ήταν αδιαμφισβήτητη έντονη σε όλη τη σεζόν 3, ο ηθοποιός φέρεται να ανέπτυξε πολύ στενές επαφές με την Αντωνία Ρουμελιώτη μετά τα γυρίσματα που ολοκληρώθηκαν στην επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Ο Luke Newton και η Αντωνία Ρουμελιώτη φέρεται να ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2024, αλλά κράτησαν το ειδύλλιό τους κρυφό μέχρι τον Ιούνιο, όταν φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six.

Μετά την πρεμιέρα της ενδιάμεσης σεζόν του σόου του Netflix, το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα πάρτι του καστ χέρι-χέρι, επιβεβαιώνοντας φαινομενικά τη σχέση τους.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για την πανέμορφη Αντωνία Ρουμελιώτη

Αντωνία ΡουμελιώτηΗ ελληνικής καταγωγής καλλονή παρακολούθησε το Wilkes Academy of Performing Arts στην Αγγλία πριν αποφοιτήσει το 2022.

Έκανε το πρώτο της επαγγελματικό ντεμπούτο στο Peter Pan το 2021, σύμφωνα με το Instagram της σχολής.

Συμμετείχε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Η χορεύτρια εμφανίστηκε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» το 2017 όταν ήταν μόλις 16 ετών.

Η Αντωνία Ρουμελιώτη και ο τότε χορευτής, Γιώργος Μιχαηλίδης, κατάφεραν να περάσουν από την οντισιόν και να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε το σόου, η Αντωνία Ρουμελιώτη έγινε ακόμα επαγγελματίας χορεύτρια, παίζοντας ακόμη και στα «Britain’s Got Talent» και «Dancing on Ice».

Πέρασε την πρωτοχρονιά με τον Luke Newton 

Αντωνία Ρουμελιώτη..Αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς γνωρίστηκαν, το ζευγάρι γιόρτασε μαζί την Πρωτοχρονιά με μερικούς φίλους.

Ένας από τους κοινούς τους φίλους μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από photobooth που τραβήχτηκαν σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι τον Ιανουάριο του 2024.Η Αντωνία Ρουμελιώτη και ο Λουκ Νιούτον με φίλους.

Συνόδευσε τον Luke Newton στην περιοδεία Τύπου Αντωνία ΡουμελιώτηΟι θαυμαστές παρατήρησαν ότι η Αντωνία Ρουμελιώτη δημοσίευσε φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη στα μέσα Μαΐου 2024 — λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του «Bridgerton» στη Νέα Υόρκη.

Αν και δεν δημοσίευσαν καμία κοινή φωτογραφία, οι θαυμαστές τόνισαν ότι μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις ίδιες τοποθεσίες. Στις 7 Απριλίου 2024 η χορεύτρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της να κάθεται σε μια καφετέρια με ένα μεγάλο αριθμό παραγγελίας που έγραφε «95».

Αμέσως μετά, ο Luke Newton μοιράστηκε μια φωτογραφία από το ίδιο καφέ με τον ίδιο αριθμό παραγγελίας.

Bridgerton: Τι να περιμένουμε απο τα τελευταία επεισόδια της τρίτης σεζόν;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέβιν Κόστνερ: Δίνει δυο εβδομάδες διορία στην εν διαστάσει σύζυγό του να εγκαταλείψει την έπαυλη του

HerNews ka

Πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε την παράσταση ξανά με τον “ιδιαίτερο” χαιρετισμό του

HerNews ka

Emily Ratajkowski: Έχασε απότομα κιλά μετά από τον χωρισμό της!

HerNewskl