HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

MAD VMA 2024 – Αθηναΐδα Νέγκα: Τα “καρφιά” στην Μαρίνα Σάττι – «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ»

Το βράδυ της Τετάρτης 19/6 πραγματοποιήθηκαν τα MAD VMA 2024 όπου η Μαρίνα Σάττι παρέλαβε το πρώτο της βραβείο στην κατηγορία «Καλλιτέχνης POP», από την Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία με μια «μπηχτή» σχολίασε τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας στη συνέντευξη Τύπου της Eurovision.

«Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα», είπε η Αθηναΐδα Νέγκα, με την Μαρίνα Σάττι να ανεβαίνει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και να απομακρύνεται γρήγορα από δίπλα της.

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! “Ποπ” βραβείο, είναι και ο δίσκος που κυκλοφόρησε που λέγεται “Pop”. Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, το πρώτο βραβείο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν μια χρονιά… ενδιαφέρουσα. Έμαθα πολλά πράγματα, κέρδισα πολλά πράγματα. Κάποια πράγματα τα έχασα… Ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την αγάπη σας και για τη στήριξη», δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

Η απάντηση της Αθηναΐς Νέγκα

«Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον, δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το «είμαι ο εαυτός μου», υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις» έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα στο Χ.

«Εκεί σας κάλεσαν για να εκφράσετε τις προσωπικές σας απόψεις ή για να κάνετε μια δουλειά σωστά και να πληρωθείτε για αυτό; Παρουσίαση απονομής δεν ήταν το αντικείμενο;», έγραψε ένας χρήστης του Χ με τη δημοσιογράφο να απαντά:

«Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. Τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος «διαφωνώ μαζί σου» αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Δείτε το τρέιλερ της νέας κωμικής σειράς του Mega

Her News b

Σία Κοσιώνη: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Her News b

Σασμός: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ανατροπές – Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

Her News b