HerNews.gr
Διεθνή

Madeleine McCann: Ο εισαγγελέας πιστεύει ότι δολοφονήθηκε συγκεκριμένη χρονική στιγμή

Οι γερμανικές αρχές πιστεύουν ότι η Madeleine McCann, η 3χρονη Βρετανίδα που χάθηκε από τις οικογενειακές της διακοπές στην Πορτογαλία το 2007, δολοφονήθηκε λίγο μετά την απαγωγή της, όπως ανέφεραν οι Times του Λονδίνου.

Ο ύποπτος έχει ταυτοποιηθεί ως ένας 43χρονος που καταδικάστηκε σε επτά χρόνια κάθειρξη τον Δεκέμβριο του 2019 για τον βιασμό μιας 72χρονης Αμερικανίδας το 2005 στην Πορτογαλία, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έλαβε η PEOPLE. Ασκεί έφεση για αυτήν την ποινή, αλλά επί του παρόντος εκτίει ποινή 21 μηνών πίσω από τα κάγκελα για διακίνηση ναρκωτικών, αναφέρουν οι Times.

Σε συνέντευξή του στους Times , ο εισαγγελέας Hans Christian Wolters της Εισαγγελίας του Braunschweig, ο οποίος ηγείται της έρευνας για τον ύποπτο, είπε: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σκότωσε σχετικά γρήγορα το κοριτσάκι, πιθανώς την κακοποίησε και στη συνέχεια τη σκότωσε».706117jΚαι πρόσθεσε, «Πιστεύουμε ότι ο ύποπτος διέπραξε περαιτέρω εγκλήματα, ιδιαίτερα σεξουαλικά εγκλήματα, στην Πορτογαλία, ενδεχομένως, αλλά και οπουδήποτε αλλού όπως η Γερμανία».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το PEOPLE, από δικαστήριο στο Μπράουνσβαϊγκ, ο ύποπτος βίασε μια γυναίκα σε μια βίλα κοντά στην Πράια ντα Λουζ, όπου η οικογένεια της Madeleine είχε νοικιάσει εξοχική κατοικία.

Τον Οκτώβριο του 1994, ο ύποπτος έλαβε επίσης ποινή 2 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού στη Γερμανία, όπως αναφέρουν τα έγγραφα.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου είπε την περασμένη εβδομάδα ότι ο ύποπτος ταξίδεψε στην Πορτογαλία με ένα φορτηγό κατασκήνωσης την εποχή που χάθηκε η Madeleine και ζούσε έξω από το κάμπινγκ στην περιοχή μεταξύ 1995 και 2007.Madeleine McCann: shocking new revelation links suspect to youngster's  disappearance | HELLO!Το βράδυ της εξαφάνισης της Madeleine, ο ύποπτος βρισκόταν στην περιοχή Πράια ντα Λουζ και έλαβε ένα τηλεφώνημα σχεδόν 30 λεπτών, ανακοίνωσε η αστυνομία του Λονδίνου. Ο επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ Μαρκ Κράνγουελ περιέγραψε το άλλο άτομο στο τηλεφώνημα ως «κλειδί μάρτυρα».

Ο ύποπτος δεν έχει κατηγορηθεί σε σχέση με την υπόθεση της Madeleine και ο Wolters είπε στους Times ότι αναζητά στοιχεία εναντίον του.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος της οικογένειας McCann, Clarence Mitchell, δήλωσε ότι η οικογένεια της Madeleine παραμένει αισιόδοξη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Chiara Ferragni «λύνει» τη σιωπή της: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό της με τον Fedez

HerNews ka

Bella Hadid: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που απουσίαζε από το Met Gala;

HerNewskl

Taylor Swift: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Travis Kelce;

HerNews ka