HerNews.gr
Social News

Madonna: Έναν χρόνο μετά τη νοσηλεία της – «Η ζωή είναι όμορφη»

Η Madonna σκέφτεται τη «θαυματουργή ανάρρωσή» της ένα χρόνο μετά την έξοδο από το νοσοκομείο λόγω μιας «απειλητικής για τη ζωή» λοίμωξης.

«Πριν από ένα χρόνο σήμερα, μόλις είχα γυρίσει σπίτι από το νοσοκομείο αφού επιβίωσα από μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, μετά βίας μπορούσα να σταθώ στην αυλή μου κρατώντας ένα βεγγαλικό», έγραψε στο Instagram την Παρασκευή μαζί με φωτογραφίες που έδειχναν τους εορτασμούς της για την 4η Ιουλίου την προηγούμενη μέρα. 

«Έκανα μια θαυματουργή ανάρρωση και είχα μια καταπληκτική χρονιά. Ευχαριστώ Θεέ μου. Η ζωή είναι όμορφη!», κατέληξε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

H Madonna συμπεριέλαβε πολλά στιγμιότυπα που την έδειχναν να αγκαλιάζεται με έναν μυστηριώδη άντρα και να τον κρατάει από το μπράτσο καθώς περπατούσαν. Μάλιστα σε μια φωτογραφία της έπιασε το στήθος.

Η ποπ σταρ έκανε το ντεμπούτο της στις φωτογραφίες γεμάτες με έντονες προσωπικές στιγμές σχεδόν δύο μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Josh Popper.

Τον Ιούλιο του 2023, η εμβληματική τραγουδίστρια βγήκε από τη ΜΕΘ αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε υποστεί σηπτικό σοκ και έπρεπε να ξαναζωντανέψει με το Narcan όταν ανακαλύφθηκε το «άψυχο σώμα» της.Η Μαντόνα και ένας μυστηριώδης άντραςΟ μάνατζέρ της επιβεβαίωσε τη στιγμή που αρρώστησε με «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη».

Αφού επέστρεψε στο σπίτι, η Madonna έσπασε τη σιωπή της και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη «θετική τους ενέργεια, τις προσευχές και τα λόγια θεραπείας και ενθάρρυνσης».

«Έχω νιώσει την αγάπη σου. Είμαι στο δρόμο της ανάκαμψης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου», είπε σε μια ανάρτηση στο Instagram στις 10 Ιουλίου.

Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, η νικήτρια Grammy σκέφτηκε τα έξι της παιδιά και την επερχόμενη περιοδεία της «Celebration».Μαντόνα«Δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου. Επίσης, δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουν το show μου. Μισώ να απογοητεύω τον κόσμο», εξήγησε.

Η ξαφνική αρρώστια της την ανάγκασε να αναβάλει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου 2023, στο Βανκούβερ του Καναδά.

Ξεκίνησε την περιοδεία της “Celebration” – η οποία είχε σκοπό να γιορτάσει τα 40 χρόνια της στη μουσική βιομηχανία – στην O2 αρένα του Λονδίνου τον Οκτώβριο του 2023.

Η Madonna έπαιξε την τελευταία της παράσταση τον Μάιο στη Βραζιλία.

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Madonna για τη μητέρα της: «Κανείς δεν μου είπε ότι πέθανε»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο στη δεξίωση του Τζο Μπάιντεν

HerNews ka

Μαρία Μενούνος: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη & τον σύζυγό της – «Είμαι τόσο ευγνώμων»

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι για τη διατροφή των παιδιών τους

Her News b