HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Maestro»: Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα είναι γεμάτο σασπένς και ένταση

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρεμιέρα, η οποία κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τα social media αποσπώντας τα πιο ένθερμα σχόλια, η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 22:40, στο MEGA, με ένα επεισόδιο γεμάτο σασπένς και ένταση.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Maestro»

«Άρνηση»

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Πρωταγωνιστούν:

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης 

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης 

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides 

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions 

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023 

«MAESTRO»: ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

#Maestro

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: «Ήταν συνειδητή η απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1. Υπήρχαν σοβαροί λόγοι»

georgegsp

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Αν υπήρχε θανατική ποινή στη χώρα θα ήταν τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τον μοχλό»

HerNews ka

Κώστας Μαρτάκης: «Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της»

HerNews ka