HerNews.gr
Διεθνή

Μάικλ Τζάκσον: Η συγκινητική ανάρτηση του γιού του για τα 15 χρόνια από τον θάνατό του

Τα μέλη της οικογένειας του Μάικλ Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών του και του γιου του, Πρινς, απέτισαν φόρο τιμής στον βασιλιά της ποπ για τη 15η επέτειο από τον θάνατό του.

Ο Μάικλ Τζάκσον «έφυγε» στις 25 Ιουνίου του 2009 σε ηλικία 50 ετών και περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, ο γιος του, Πρινς, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram του που έδειχνε τον πατέρα του να χαμογελά ενώ έπαιζε με παιδιά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl XXVII το 1993.

«Μου λείπεις μπαμπά», έγραψε ο Πρινς, ο οποίος ήταν μόλις 12 ετών όταν έχασε τον μπαμπά του, πάνω από τη φωτογραφία. «Ο κόσμος ήταν καλύτερος με εσένα».Ο Πρίγκιπας Τζάκσον θυμάται τον μπαμπά Μάικλ Τζάκσον στη 15η επέτειο του θανάτου τουΟ μεγαλύτερος αδερφός του Μάικλ Τζάκσον, Τζάκι, 73 ετών, μοιράστηκε επίσης μια εικόνα στο Instagram που τον παρουσίαζε να τραγουδά με τον μικρότερο αδερφό του στις πρώτες μέρες της καριέρας τους.

«Δύσκολο να πιστέψω ότι έχουν περάσει 15 χρόνια χωρίς εσένα. Μας λείπεις κάθε μέρα», έγραψε ο Τζάκι στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Τίτο, 70 ετών, μοιράστηκε ένα απλό ασπρόμαυρο πορτρέτο του σούπερ σταρ και πρόσθεσε τα hashtags «15 χρόνια χωρίς τον Μάικλ Τζάκσον», «Έφυγε πολύ νωρίς», «Πάντα στις καρδιές μας», «Μου λείπεις πολύ», “MJ4ever” και “No words.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jackie Jackson (@jackiejackson5)

Ο γιος του Τίτο, TJ, 45 ετών, απέτισε φόρο τιμής στον αείμνηστο θείο του με μια λεζάντα στο Instagram που έγραφε: «Μου λείπεις τόσο πολύ, θείε Μάικλ. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα. Θα νιώθω πάντα σαν ο πιο τυχερός ανιψιός που σε έχω ως αιώνια πηγή δύναμης, καθοδήγησης και αγάπης. Σε αγαπώ για πάντα».

Ο Μάικλ Τζάκσον — ο οποίος θα ήταν 65 ετών — πέθανε από καρδιακή ανακοπή που προκλήθηκε από θανατηφόρο συνδυασμό φαρμάκων και ο γιατρός του Κόνραντ Μάρεϊ καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια το 2011.

Μια μουσική βιογραφική ταινία με πρωταγωνιστή τον ανιψιό του Τζαφάρ Τζάκσον,  βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σκαριά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφία της κόρης της

HerNews ka

Adele: Αποκάλυψε πως προφέρουμε λάθος το όνομα της!

HerNewskl

Kim Kardashian: Δείτε την μινιμαλιστική της έπαυλη στο Λος Άντζελες αξίας 60 εκατ. δολαρίων

HerNews ka