HerNews.gr
Ελλάδα

Μαίρη Χρονοπούλου: Δείτε εικόνες από το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σήμερα Παρασκευή 13/10 φίλοι και θαυμαστές στην Μαίρη Χρονοπούλου οι οποίοι από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της στην Παιανία όπου και κατέφθασε η σορός της.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε φροντίσει να καταστήσει σαφή τον τρόπο με τον οποίο θα γραφόταν ο “επίλογος” στη ζωή της. 

Η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου έφτασε σε λευκό φέρετρο λίγο μετά τις 11 το πρωί με τη συνοδεία του τραγουδιού «Έκλαψα χθες».

«Είναι για μένα μια πολύ δύσκολη ημέρα. Όσο και να ήμουνα προετοιμασμένος για το τελευταίο ‘αντίο’, δεν παύει να είμαι βαθιά θλιμμένος και στεναχωρημένος. Αποχαιρετάμε σήμερα τη Μαίρη μας, τη δική μου Μαίρη», δήλωσε βαθιά συγκινημένος ο Μάκης Δελαπόρτας.

Και πρόσθεσε: «Πηγαίνω ντυμένος στα άσπρα που δεν το έχω ξανακάνει. Αυτό το χατίρι, της το κάνω, το να χαμογελάω όμως δε θα το κάνω γιατί είμαι βαθιά θλιμμένος. Δεν μπορώ να συμμετέχω σε αυτό, θα είμαι εκεί κοντά της, γίνονται όλα όπως τα ήθελε».

Στον κήπο της Μαίρης Χρονοπούλου, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, τοποθετήθηκε κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε για αυτήν ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας και φορούσε τα κοσμήματα που αγάπησε.

Πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα στη 13:30, η σορός της ταξίδεψε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15.30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας, ενώ στις 16.25 θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gameboy Melody: «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός τράπερ μετά από πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του

HerNews ka

Καιρός: Προ των πυλών το πρώτο φθινοπωρινό κύμα κακοκαιρίας -Ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά

Her News b

Σε γενική επιφυλακή η ΕΛΑΣ σε όλη την επικράτεια μετά το θάνατο του 16χρονου Ρομά

HerNews ka