HerNews.gr
Beauty

Man-Eater makeup: Το μακιγιάζ που θα τονίσει το βλέμμα σας στις γιορτές

Man-Eater

Η τάση του “Man-Eater” μακιγιάζ αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση στο μακιγιάζ ματιών, επικεντρώνοντας στο να τονίσει έντονα το βλέμμα.

Man-Eater

Πρόκειται για ένα στυλ με έντονη χρήση eyeliner, σκούρων σκιών και βαθιών τόνων που θέλουν να αποπνέουν δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Η εφαρμογή του eyeliner σε έντονες γραμμές ή ακόμη και graphic σχέδια στο άνω ή κάτω βλέφαρο, μαζί με σκούρες σκιές και έντονες βλεφαρίδες, δημιουργούν ένα ισχυρό, δυναμικό βλέμμα. Είναι μια τάση που μπορεί να προσδώσει ένα ιδιαίτερα έντονο και εκρηκτικό ύφος στο μακιγιάζ.

Man-Eater makeup: Το μακιγιάζ που θα τονίσει το βλέμμα σας στις γιορτές

Αν θέλεις να δοκιμάσεις αυτήν την τάση, μπορείς να αρχίσεις με σκούρες αποχρώσεις σκιών και έντονο eyeliner για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Επίσης, η προσθήκη μασκάρας ή ακόμα και ψεύτικων βλεφαρίδων μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα. Είναι μια τάση που ενισχύει την αυτοπεποίθηση και το έντονο στυλ στο μακιγιάζ!

Για να δημιουργήσεις αυτό το look, ακολούθησε μια σειρά βημάτων που περιλαμβάνουν την προετοιμασία της επιδερμίδας με primer και foundation πλήρους κάλυψης, συνοδευόμενα από contouring και highlight.

Man-Eater

Το κυρίαρχο στοιχείο του «Man-Eater» μακιγιάζ είναι οι ματιές. Η δημιουργία μιας έντονης φτερωτής γραμμής eyeliner στο άνω βλέφαρο, με την επέκτασή της στην εσωτερική γωνία των ματιών, παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό το look. Συνοδέυσε αυτό το eyeliner με σκούρες σκιές και μάσκαρα για να δώσεις ένταση και έντονη εμφάνιση στα μάτια σου.

Τα χείλη πρέπει να είναι εξίσου έντονα. Χρησιμοποίησε έντονο lip liner για να καθορίσεις τα χείλη και στη συνέχεια γέμισέ τα με ένα κραγιόν που αναδεικνύει την ένταση και το χρώμα τους.

Το «Man-Eater» μακιγιάζ είναι ένα στιλ που επιδέχεται πολλές εκδοχές και προσαρμογές ανάλογα με τις προτιμήσεις και το στυλ του καθενός. Είναι ένα εξαιρετικά δραματικό και εντυπωσιακό look που μπορεί να κατακτήσει τις εμφανίσεις!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιο serum είναι κατάλληλο για σένα;

Her News

Foundation: Oι 4 πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να το σταθεροποιήσετε

HerNewskl

Έλενα Χριστοπούλου: Υιοθέτησε το κούρεμα που μας θυμίζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNewskl