HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μάνος Ιωάννου: «Θαυμάζω πολύ τα παιδιά της συντρόφου μου, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου»

Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Ο ηθοποιός έκανε μια βόλτα με σκάφος στην παραλία της Βουλιαγμένης. «Οι σχέσεις μου πάντα ήταν με μεγαλύτερες γυναίκες», αποκάλυψε αρχικά.

«Με έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα που λένε για σχέσεις μου. Όταν είσαι με γυναίκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή είναι λογικό να σε ”πάρουν τα σκάγια”», δήλωσε για τις επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή στο παρελθόν.Σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στην ζωή του είπε: «Τις φάσεις κατάθλιψης όλοι τις περνάμε, δεν έχω ξεφύγει ποτέ από αυτό γι’ αυτό επιλεγώ να βρίσκομαι με φίλους. Νιώθεις εγκατάλειψη, νιώθεις πολλά που μπορούν να σε φοβίσουν, όταν έχεις κατάθλιψη».

Για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε: «Η σύντροφός μου είναι μια πολύ καλή μάνα, έχει μια πολύ καλή οικογένεια. Θαυμάζω πολύ τα παιδιά της συντρόφου μου, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου παιδιά».

Αναφορικά με τον ρόλο που έχει η Εκκλησία στην ζωή του ηθοποιού δήλωσε: «Όταν πηγαίνω στην εκκλησία αδειάζω και μου αρέσει όταν βλέπω ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Έχω πάει και στο συσσίτιο της εκκλησίας και ένιωσα ευτυχισμένος».

Μάνος Ιωάννου: Ποια είναι η γοητευτική Tik Toker που του έχει κλέψει την καρδιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θέμης Κανέλλος: «Δεν είμαι διατεθειμένος να θυσιαστώ στον βωμό της πατρίδας όπου με βλέπει ως πολίτη δεύτερης κατηγορίας»

HerNews ka

Καίτη Γαρμπή: «Είμαι αυστηρή με τα προσωπικά του γιου μου»

Vip Group

Χριστίνα Βραχάλη: Η αποκάλυψη για τον νέο της σύντροφο λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

HerNews ka