HerNews.gr
Social News

Μαντώ Γαστεράτου: Περιμένει το τρίτο της παιδάκι – Η τρυφερή φωτογραφία

Η Μαντώ Γαστεράτου βιώνει την απόλυτη ευτυχία καθώς σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί το τρίτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής 12/5 όπου ήταν και η γιορτή της μητέρας, ότι είναι έγκυος για τρίτη φόρα.

Δημοσιεύοντας μερικές τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη και τον γιό της, η Μαντώ Γαστεράτου έκανε την αποκάλυψη γράφοντας: «Όταν γέννησα αυτά τα δύο αγγελούδια αντίκρισα την γυναίκα που γέννησε τον ίδιο μου τον εαυτό! Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου! Σε λίγο καιρό η οικογένεια μας μεγαλώνει, θα είμαστε 5 και εγώ 3ευτυχισμενη μαμά!».

 Σε συνέντευξή της στο HerNews η Μαντώ Γαστεράτου είχε μιλήσει για την καθημερινότητά της με δυο παιδιά στο σπίτι λέγοντας:

«Δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαντάζεται κάποιος που δεν έχει κάνει ακόμα τη δική του οικογένεια. Ειδικά αν έχεις βοήθεια. Εγώ έχω πάρα πολλή βοήθεια και υποστήριξη από το οικογενειακό μου περιβάλλον, οπότε οι στιγμές που περνάμε οι ευχάριστες είναι πολύ περισσότερες από τις δύσκολες.
Η καθημερινότητα ωστόσο είναι πιο απαιτητική γιατί χρειάζεται να βάζεις σε προτεραιότητα πάλι τις ανάγκες των παιδιών και επειδή είναι πολύ μικρά σε ηλικία και δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν, πρέπει πρώτα να βάζεις τις δικές τους ανάγκες σε προτεραιότητα και μετά τον εαυτό σου.
Αυτό είναι το πιο δύσκολο. Και φυσικά κάθε φορά που θέλεις να βγεις μια βόλτα και κλείνεις ένα ραντεβού μια συγκεκριμένη ώρα θα πρέπει να ετοιμάζεσαι 2,5 ώρες πριν. Βασικά το πιο δύσκολο τώρα που το σκέφτομαι είναι η ευθύνη που φέρεις σαν γονέας, το πως θα καταφέρεις να είσαι αρκετά καλός γονέας, ένας αποτελεσματικός γονέας και δίπλα στα παιδία σου φροντίζοντας την σωματική και κυρίως την ψυχική υγεία».

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλά στο HerNews: «Πάντοτε ήθελα να ασχοληθώ με την ψυχολογία, είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Frank Hoogerbeets: Ποιος είναι ο «ψευδοπροφήτης» που ισχυρίζεται ότι προέβλεψε τον σεισμό στην Τουρκία

Her News

Instagram: Γιατί να βάλεις hashtag!

Her News

Η συγκινητική ανάρτηση του Πρωθυπουργού για τη δωρεά οργάνων της Εμμανουέλας

Her News