HerNews.gr
Διεθνή

Margot Robbie: Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που τσακώνεται με τον σύζυγό της

Η Margot Robbie και ο σύζυγός της Tom Ackerley αποκάλυψαν το μόνο πράγμα για το οποίο τσακώνονται συνέχεια πίσω από τις «κλειστές πόρτες».

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2016, είναι αρκετά ιδιωτικό για τη ζωή και τη σχέση τους στο σπίτι.

Αλλά σε μια νέα συνέντευξη στους Times, το ζευγάρι μοιράστηκε μερικές σπάνιες λεπτομέρειες για τον γάμο τους.

Όταν ρωτήθηκε αν τσακώθηκαν ποτέ στο σπίτι, ο Ackerley είπε ότι το ζευγάρι συγκρούστηκε για ένα σνακ σοκολάτας από τις αντίστοιχες χώρες καταγωγής τους.

Ο Ackerley, ο οποίος κατάγεται από την Αγγλία, είπε ότι το ζευγάρι έχει διαφωνίες σχετικά με το “αν το Tim Tams ή το Penguins είναι καλύτερο”.

 

Σε άλλο σημείο, είπε ότι θα ήθελε «να υπήρχε περισσότερος αθλητικός ανταγωνισμός» μεταξύ της Αυστραλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, προσθέτοντας ότι «αισθάνεται επίτιμος Αυστραλός» ενώ «η Margot αισθάνεται ως επίτιμη Βρετανίδα».

Το ζευγάρι, που δεν έχει παιδιά, αποκάλυψε ότι όταν δεν τους τραβάνε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, περνούν «24 ώρες την ημέρα» μαζί.

Και παρά το γεγονός ότι συνεργάζονται στενά, ο Ackerley παραδέχεται ότι καταβάλλουν συνειδητή προσπάθεια να μην χωρίσουν τις δουλειές από την ευχαρίστηση.

Ενώ είναι ιδιωτικοί σχετικά με την προσωπική τους ζωή, ο Tom Ackerley ήταν τακτικό πρόσωπο στο κόκκινο χαλί κατά τη διάρκεια της περσινής περιοδείας τύπου “Barbie”.

Ο Βρετανός εμφανίστηκε δίπλα στη διάσημη σύζυγό του στο κόκκινο χαλί πολλές φορές και μάλιστα διάβασε μια ομιλία αποδοχής για την Margot Robbie, στην εκδήλωση Power of Women του Variety στο Λος Άντζελες, αφού έχασε τη φωνή της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας “Suite Française”.

Στη συνέχεια, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν πριν ερωτευτούν και τελικά παντρεύτηκαν σε έναν μυστικό γάμο τον Δεκέμβριο του 2016.

Το ζευγάρι συνίδρυσε μια εταιρεία παραγωγής, την LuckyChap Entertainment, με δύο άλλους φίλους το 2014 και έκτοτε δούλεψαν στα “I, Tonya” και “Birds of Prey” πριν υπηρετήσουν ως συμπαραγωγοί στο “Barbie”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιτήδειος απέσπασε χρήματα από ηλικιωμένη παριστάνοντας τον Johnny Depp!

HerNews ka

Θέλετε να γίνετε influencer; Τώρα υπάρχει πτυχίο πανεπιστημίου για αυτό

HerNews ka

Nicki Minaj: Αποκάλυψε μια τηλεφωνική συνομιλία με τον πατέρα της λίγο πριν τον σκοτώσουν

HerNews ka