HerNews.gr
Μόδα

Margot Robbie: Δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις φανταστικές της εμφανίσεις

Η Margot Robbie επέλεξε να φορέσει ένα τολμηρό κόκκινο μίνι φόρεμα στο afterparty μετά την χθεσινή πρεμιέρα της «Barbie» στο Ηνωμένο Βασίλειο — και η εμφάνισή της είναι ένα ιδιοφυές δέσιμο με την κούκλα που αναδημιουργούσε νωρίτερα το βράδυ.

Η 33χρονη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην πιο καυτή ταινία του φετινού καλοκαιριού, κράτησε τις αναφορές της Barbie μέχρι τη νύχτα, καθώς φόρεσε ένα εξαιρετικά κοντό μίνι Dilara Findikoglu φόρεμα και κόκκινα mules που έμοιαζαν με το ρούχο που φορούσε η Brunette Bubble του 1962. 

Το κορσέ κόκκινο σατέν φόρεμα της Margot Robbie – το οποίο ήταν προσαρμοσμένο στυλ από την Τουρκο-Βρετανή σχεδιάστρια – έδειξε άφθονο πόδι και ταίριαξε με το κραγιόν και την τσάντα πούγκι της στην ίδια φλογερή απόχρωση.

Μάργκοτ Ρόμπι

Το φόρεμα της σταρ, ήταν η τέλεια συνέχεια στο λαμπερό φόρεμα που φόρεσε για την χθεσινή πρεμιέρα, το οποίο ήταν μια αναπαράσταση της Enchanted Evening Barbie της δεκαετίας του 1960.

 Το απαλό ροζ σατέν φόρεμα Vivienne Westwood – που περιελάμβανε αφαιρούμενο βολάν γιακά από τους ώμους – διέθετε ένα παρόμοιο στράπλες μπλουζάκι με το afterparty look της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Georgina Rodriguez: H εντυπωσιακή εμφάνιση της στα Latin Grammy Awards

HerNewskl

Σανδάλια: 5 Fashion brands που πρέπει να αποκτήσεις

Her News

Ζιζέλ Μπούντχεν: Αποδεικνύει ότι τα τζιν θα είναι για ακόμη μια χρονιά «εδώ»

HerNews ka